Tak když na někoho nadávám, že něco nefunguje, tak mi přijde taky férové, napsat když už to zase jede OK...
Takže dnes jsem se odhodlal zavolat na hotline, kde mi bylo řečeno, že je chyba u nich a že "na tom dělají"... a cca od 16.00 hodin už zase jede upload v pohodě... rychlost.cz, surfování i upload na FTP stabilní, nepadá... No uvidíme, jak dlouho to vydrží... Chápu, že technika občas selže, pokud to nebude tradice, tak....
EDIT : Tak to vydrželo asi tak hodinu a už to zase jede naprosto na hovno!!!
PROSBA
Proboha živýho, nezná někdo ze zákazníků Nextry nějakej cheat, jak se dovolat na hotline někomu jinýmu, než je ten slovenskej bača, co dělá podporu na vedlejšák po tom, co večer zažene ovce do ohrady?
Mám pocit, že ten dement má před sebou papírek, kde má univerzální frázi, kterou vybleje hned (ani mě ten kreten nenechá říct, co je s linkou za problém), fráze zní "naši technici to řeší"... případně položí "doplňujcí otázku", která má podobu "aký mate modem?"... V případě odpovědi obsahující řetězec "USB" se dočkáte rady "zkuste vytiahnuť a zase zastrčiť kabel od modemu, prípadně aj resetovat PC"... To je celý , z čeho se momentálně skládá "technická podpora" Nextry... Vzhledem k tomu, že večer sem se tam už ani nedovolal (asi nejsem jedinej, kdo má momentálně totálně zkriplený připojení), tak bačovi evidentně už jeden telefon nestačí a má obsazeno... I když možná je to dobře... slyšet dneska ještě jednou "tu Martin pri telefone", asi bych ten TELEFON vykopnul z okna...
Disclaimer :
Nemám nic proti slovákům, prosím zdejší slovenskou komunitu, aby si to nebrala osobně, OK?Já se jen bojím, kdy bude hotline Nextry až na ukrajině a to už těm chacharům nebudu rozumět vůbec
![]()