Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

9 2,36%
  • ADSL

92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

45 11,78%
  • Kabelova televize

93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

0 0%
  • Mobilni - GPRS

21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

0 0%
  • doma nemam pristup na net

3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Výsledky 1 až 25 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    359

Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

Tak když na někoho nadávám, že něco nefunguje, tak mi přijde taky férové, napsat když už to zase jede OK...

Takže dnes jsem se odhodlal zavolat na hotline, kde mi bylo řečeno, že je chyba u nich a že "na tom dělají"... a cca od 16.00 hodin už zase jede upload v pohodě... rychlost.cz, surfování i upload na FTP stabilní, nepadá... No uvidíme, jak dlouho to vydrží... Chápu, že technika občas selže, pokud to nebude tradice, tak....

EDIT : Tak to vydrželo asi tak hodinu a už to zase jede naprosto na hovno!!!

PROSBA

Proboha živýho, nezná někdo ze zákazníků Nextry nějakej cheat, jak se dovolat na hotline někomu jinýmu, než je ten slovenskej bača, co dělá podporu na vedlejšák po tom, co večer zažene ovce do ohrady?

Mám pocit, že ten dement má před sebou papírek, kde má univerzální frázi, kterou vybleje hned (ani mě ten kreten nenechá říct, co je s linkou za problém), fráze zní "naši technici to řeší"... případně položí "doplňujcí otázku", která má podobu "aký mate modem?"... V případě odpovědi obsahující řetězec "USB" se dočkáte rady "zkuste vytiahnuť a zase zastrčiť kabel od modemu, prípadně aj resetovat PC"... To je celý , z čeho se momentálně skládá "technická podpora" Nextry... Vzhledem k tomu, že večer sem se tam už ani nedovolal (asi nejsem jedinej, kdo má momentálně totálně zkriplený připojení), tak bačovi evidentně už jeden telefon nestačí a má obsazeno... I když možná je to dobře... slyšet dneska ještě jednou "tu Martin pri telefone", asi bych ten TELEFON vykopnul z okna...

Disclaimer :

Nemám nic proti slovákům, prosím zdejší slovenskou komunitu, aby si to nebrala osobně, OK? Já se jen bojím, kdy bude hotline Nextry až na ukrajině a to už těm chacharům nebudu rozumět vůbec
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 18.02.2006 v 23:20.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13