Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Zakaz vstupu do bazaru

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní Re: Zakaz vstupu do bazaru

2Xima: vystupujes tu velmi diplomaticky, ale verim tomu, ze pres sve neposkvrnene jednani ti tu nekdo vypise par tvych prohresku. a rekl bych, ze to bude velmi brzo.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

No já jsem se k tomuhle původně nechtěl vyjadřovat, ale tohle mi přeci jen nedá, nezeptat se... Pořád je to takové plácání do vody, tak bych se rád zeptal moderátorů :

a) Nabídl skutečně Xima jistou finanční kompenzaci mj. i za svoje řekněme trošku objemnější kšefty v bazaru?

b) Pokud ano, proč byla tedy tato kompenzace odmítnuta, když jiní (FrostComputers...) tu inzerují bez problému?

... nechci se někoho dotknout, ani Ximy, ani moderátorů, ani FrostComputers a dalších, jen mě to prostě z nezaujatýho hlediska zajímá...

jedinej rozdíl, co já osobně vidím, že kupř. FrostComputers je normální komerční firma, založená, zaevidovaná v obch. rejstříku etc... Zatímco Xima tu provozuje kšefty komerčního rozsahu pod svoji soukromou osobou... Jestli je to tenhle důvod, tak bych to docela chápal, pokud ne, tak bych se rád zeptal na ten pravý... Dík!
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

David: vsiml sis ze tu bylo uvedeno ze nabidka prispevku nema s komercnim prodejem v bazaru co docineni?

a nechapu proc by zrovna xima mel mit nejaky extra podminky. navic mu komercni charakter jeho threadu tady byl nekolikrat vycitan a rekl bych ze prumerne inteligentni opice by si vsimla, ze komercni thready v bazaru jsou jistou legalizaci techto aktivit.

btw. vyjadruju se pouze a pouze jako USER! {ja jen projistotu}
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

2Fox : No moc jsi toho neosvětlil, ale stejně díky...

Mě by jen zajímalo, jestli Xima přišel férově a transparentně s návrhem typu "Hele, točím toho v bazaru dost, srovnáme to tím, že trošku přispěju na forum, co vy na to?", nebo jestli kecá, a nabídl jen příspěvek foru s tím, že si tak tiše myslel, že když trošku něco připlácne, tak mu bude jeho podnikání v bazaru tolerováno?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vliv
    357

2Xima: rad bych vedel, s kym jsi probiral moznost legalizace svych obchodu v bazaru. JMENOVITE! a samozrejme co presne tva nabidka obsahovala!

Citace Původně odeslal mISHA
    2Xima: rad bych vedel, s kym jsi probiral moznost legalizace svych obchodu v bazaru. JMENOVITE! a samozrejme co presne tva nabidka obsahovala!
    moznost legalizace svych obchodu v bazaru?
    neposlal mi nikdo zpravu s upozornenim, ze moje obchody jsou nelegalni

SZ jsem posilal jedikovi, moje nabidka navazovala na tehdejsi diskuzi ohledne me a bazaru a byl v ni pozadavek na konto, kam jsem chtel prispet
    nekamaradim s vama

Vliv
    357

budu ignorovat vety ohledne "legalnosti".

jinymi slovy jsi nikdy neresil legalitu svych komercnich obchodu v bazaru. pouze jsi chtel prispet na chod fora.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!
    Založil HonzaRez v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 06.06.2008, 21:09
  2. Nabízení věcí v bazaru, které dotyčný vlastně nemá...
    Založil Neregistrovaný v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.02.2006, 10:05

Pravidla přispívání