Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Zakaz vstupu do bazaru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zakaz vstupu do bazaru

Citace Původně odeslal J.Wade
    mno mam dojem ze sem to uz takhle u tebe parkrat videl, jestli ne ospravedlnuju se za poskozeni mena... nemam silu neco dohledavat takze to resit ani nebudu.. je to moje osobni domnenka.. du se vyspat..
    opravdu tohle nedelam, na SZ/ICQ odkazuju za ucelem vymeneni udaju nutnych k predani/poslani.
    Navic to ma logiku: kdyz nekdo toto napise, tak to je z duvodu toho ze kupec jasne deklaroval svuj zajem danou vec koupit a ja obvykle vyhovim prvnimu serioznimu zajemci a "nenatahuju" cenu.

--------------------------------------------------------

Jinak chtel bych se zeptat jestli si nekdo z uzivatelu na me stezoval ve smylu nejakeho unfair jednani.
    Ja si totiz na fair jednani zakladam a myslim si, ze vychazim lidem maximalne vstric a taky pripadne problemy resim ASAP.

--------------------------------------------------------

Nemam na mysli nikoho konkretniho, ale mam pocit, ze moje aktivity negativne hodnoti lide, kteri se mnou budto nikdy zadny "obchod" neresili, anebo mozna spis ani nechteli resit (z duvodu kterym zrovna nerozumim, ale budiz...). Navic mam pocit, ze titiz lide na me hledaji chyby a chytaji se kazdeho detailu, ktery na me posleze vrha stin...
    Kazda situace ma vic nez jeden rozmer a pokud uz nejaky problem vyvstane, tak ja jsem ochoten ho otevrene resit. Rozhodne se za nic nestydim i proto se napr. nechavam tady vystavovat kritice vas vsech.

Transparentnost meho jednani nechavam na posouzeni kazdyho clena fora.

Nechci tady psat nejake vylevy, ale znovu mam ten pocit, ktery jsem tady uz nejednou vyjadroval: ackoliv se snazim svoje nazory prezentovat slusnou formou, jsou na me nekteri clenove fora velmi kriticti a podle me nezaslouzene. Nikdo z techto kritiku se mnou cokoliv resil / jakkoliv komunikoval. Ta komunikace se nezaklada na jedne vete s nejakym obecnym stanoviskem.
    Naposledy upravil Xima; 18.02.2006 v 04:56.
    nekamaradim s vama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!
    Založil HonzaRez v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 06.06.2008, 21:09
  2. Nabízení věcí v bazaru, které dotyčný vlastně nemá...
    Založil Neregistrovaný v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.02.2006, 10:05

Pravidla přispívání