Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Zakaz vstupu do bazaru

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní Re: Zakaz vstupu do bazaru

Citace Původně odeslal Xima
    V podstate nemam nic proti.

Ja se jen zopakuju - nabizel jsem foru penize pri prechodu na nove forum, ale nebyly prijaty. Chtel jsem prispet, protoze vim, ze jsem na foru prodal dost veci.
    Ale myslim, ze to bylo prospesne i pro cleny fora (noflame pls...)
    par poznamek:
    1) tvuj zpusob obchodu je komercniho (obchodniho) charakteru - je vicemene trvale povahy a za ucelem zisku; takze, i ze zakonneho hlediska je to regulerni podnikani. to je naprosto v poradku (opravneni podnikat a danove veci ponechavam stranou, to je vec kazdeho z nas). v takovem pripade ale obchodovanim v bazaru porusujes jeho nekomercni charakter
    2) pred cca pul rokem tu byl verejny navrh pro ty, kteri obchoduji s hw, aby mohli mit na foru svuj banner ci obchodni thread: viz tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=35058 a tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=34826 . afaik ses tohoto ani nezucastnil. moje otazka tedy zni proc bys mel mit vyhodu, za kterou jini (mawa atd.) regulerne plati?

abych jenom nekrivdil, na tvoji pomoc pri noteboocich od velechove jsem nezapomnel a stale si tve pomoci vazim.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní Re: Zakaz vstupu do bazaru

Citace Původně odeslal riksa
    par poznamek:
    1) tvuj zpusob obchodu je komercniho (obchodniho) charakteru - je vicemene trvale povahy a za ucelem zisku; takze, i ze zakonneho hlediska je to regulerni podnikani. to je naprosto v poradku (opravneni podnikat a danove veci ponechavam stranou, to je vec kazdeho z nas). v takovem pripade ale obchodovanim v bazaru porusujes jeho nekomercni charakter
    2) pred cca pul rokem tu byl verejny navrh pro ty, kteri obchoduji s hw, aby mohli mit na foru svuj banner ci obchodni thread: viz tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=35058 a tady http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=34826 . afaik ses tohoto ani nezucastnil. moje otazka tedy zni proc bys mel mit vyhodu, za kterou jini (mawa atd.) regulerne plati?
    abych jenom nekrivdil, na tvoji pomoc pri noteboocich od velechove jsem nezapomnel a stale si tve pomoci vazim.
    je nas tu vic, kteri nemaji svoje e-shopy nebo firmy a nabizeji zde (vice) zbozi jako soukrome osoby. Proto banner je v mem pripade nesmysl.
    Tehdy pred tim pul rokem ani mnozstvi mnou nabizeneho HW nebyl nijak zvlast velky, nebyl proto duvod se do toho zapojovat.
    Ted bych svuj obchdni thread bral jako dobrou moznost pokud to je zadouci.

Navic jsem nemel doted pocit, ze forum ma zajem na tom, abych na nej nejak fin. prispival nebo si platil inz. thread.
    Mohl mi nekdo treba napsat: "nechces si platit svuj inz. thread kdyz toho mas v bazaru vic nez je zdravo?" pripadne na moji nabidku reagovat nabidkou placeneho threadu v bazaru.
    Urcite bych to nejak resil, vzdycky jsem byl aktivni pri reseni ruznych problemu.
    A myslim, ze i pro forum by to bylo prinosem (ackoliv teda nevim jak je na tom forum po strance financni...)
    Naposledy upravil Xima; 18.02.2006 v 01:47.
    nekamaradim s vama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!
    Založil HonzaRez v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 06.06.2008, 21:09
  2. Nabízení věcí v bazaru, které dotyčný vlastně nemá...
    Založil Neregistrovaný v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.02.2006, 10:05

Pravidla přispívání