Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Zakaz vstupu do bazaru

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zakaz vstupu do bazaru

Citace Původně odeslal Jindra Hojer
    Sorry že do toho vstupuju, ale moc dobře si pamatuju případ tak před 3 měsíci - měl jsi "P:" thread na nějaký set a když jsem se na tebe se zájmem obrátil, tak jsi to prostě neměl. Což mě maximálně udivilo - proč inzeruješ něco, co nemáš? Takže nakonec z obchodu nebylo nic a akorát jsi někoho namlsal.

Ty mechaniky DVDRW z posledního týdne byly ty samý. Říkal jsi, budou v úterý, nebyly. Pak jsi to změnil "do týdne". No comment. Akorát ničíš bazar nabídkama, který prostě nejsou reálný. Není mi ani jasný, k čemu je informativně/prodejní thread na prodej mechanik za poloviční cenu, když v Annonci a všude by ti s nima utrhali ruce.

Kromě toho jsi točil v bazaru zboží jak housky a nikdo jistě nepochybuje, že to co děláš je soustavná výdělečná činnost za účelem dosažení zisku, k čemuž bazar dle pravidel neslouží.

Asi takhle - já ti zisk přeju, ale vadí mi, že děláš těmi thready na věci co prostě nemáš z lidí voly. Taky bys měl myslet na to, jak se oni cejtěj, když se tvoje super výhodný nabídky rozplývaj jak pára nad hrncem. Prostě to není seriózní, ani etické. Prodávej jen zboží, co ti leží doma na stole.

Jinak proti tobě nic nemám, ale tohle mi na tvojí činnosti pilo krev.

Tohle píšu jako názor člena fóra, jakkoliv může být subjektivní.
    Co se tyka tech mechanik - mam 3ks a na dodavku dalsich cekam. Rohzhodne nemam co ziskat "delanim z lidi voly". Ja urcite ne.
    Ode me se lidi dockali treba i slevy z ceny zbozi za delsi cekaci lhuty. Snazim se vychazet vstric.

Rikas, ze nicim nerealnyma nabidkama bazar.
    Ale ja jsem se pouze informoval (I/P) o zajmu o dane zbozi. A jeden typ neprisel, ale jsou jine, takze to taky neni docela pravda.
    A co se tyka Annonce a "trhani rukou" -- nemam prilis zajem, rad jednam s lidma co jsou trosku na urovni a v obraze...

Jindro Hojere, pamatujes jak jsi mi kdysi pred pulrokem odrekl dohodnuty prodej protoze "jsi se prehledl v cene"?
    Ale nic Ti nevycitam, vse jsmesi davno vyjasnili.
    Mimochodem o jaky set se jednalo? Posli mi PM, docela by me to zajimalo.
    Naposledy upravil Xima; 18.02.2006 v 00:11.
    nekamaradim s vama

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!
    Založil HonzaRez v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 06.06.2008, 21:09
  2. Nabízení věcí v bazaru, které dotyčný vlastně nemá...
    Založil Neregistrovaný v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.02.2006, 10:05

Pravidla přispívání