Původně odeslal
Jindra Hojer
Sorry že do toho vstupuju, ale moc dobře si pamatuju případ tak před 3 měsíci - měl jsi "P:" thread na nějaký set a když jsem se na tebe se zájmem obrátil, tak jsi to prostě neměl. Což mě maximálně udivilo - proč inzeruješ něco, co nemáš? Takže nakonec z obchodu nebylo nic a akorát jsi někoho namlsal.
Ty mechaniky DVDRW z posledního týdne byly ty samý. Říkal jsi, budou v úterý, nebyly. Pak jsi to změnil "do týdne". No comment. Akorát ničíš bazar nabídkama, který prostě nejsou reálný. Není mi ani jasný, k čemu je informativně/prodejní thread na prodej mechanik za poloviční cenu, když v Annonci a všude by ti s nima utrhali ruce.
Kromě toho jsi točil v bazaru zboží jak housky a nikdo jistě nepochybuje, že to co děláš je soustavná výdělečná činnost za účelem dosažení zisku, k čemuž bazar dle pravidel neslouží.
Asi takhle - já ti zisk přeju, ale vadí mi, že děláš těmi thready na věci co prostě nemáš z lidí voly. Taky bys měl myslet na to, jak se oni cejtěj, když se tvoje super výhodný nabídky rozplývaj jak pára nad hrncem. Prostě to není seriózní, ani etické. Prodávej jen zboží, co ti leží doma na stole.
Jinak proti tobě nic nemám, ale tohle mi na tvojí činnosti pilo krev.
Tohle píšu jako názor člena fóra, jakkoliv může být subjektivní.