Bohužel těch 1600x1200 je nativní rozlišení 20" panelu takže s tím nešlo nic dělat, v nižším už je to stejný rozmaz jako na crt a čím nižší rozlišení tím je to horší, černá a tak, dražší modely...ano ale za ty prachy už to nestojí, teď mám nový CRT hyundai 19" a za ty prachy jsem velice spokojený (4900 s DPH) s LCD na doma počkám klidně rok dva, nebo pak rovnou koupím něco ... univerzálnějšího LCDTV ..projektor.. pokud už budou tyto věci cenově dostupné s nějakým rozumným rozlišením (nad 1500pix ideal HDTV 1920)

BTW na grafický ambice LCD opravdu není, sem tam dělám trochu webovky a s tím LCD jsem chvílema fakt nevěděl "jaká barva tam doprčic doopravdy je" a to je pak na mašli. A kvuli LCD si dělat v noci den je taky pakárna...u kalibrované grafiky je to o něčem jiném, stejně LCD který jde rozumně takto používat stojí 20" 40 a víc tis. ... je to na doma ptákovina.

Mrzí mě to že s LCD jsem udělal takovou zkušenost protože panel má svoje známé výhody, snad příště

Tak mě ještě napadá že hodně grafiky jsem udělal i při úplné tmě (herní grafika která je obecně tmavší než webovka), protože při okolním silném osvětlení jsem nevědomky dělal nejtmavší kontury do šeda místo do černa, to jenom k té poučce o osvětlení