Mne sa neda ani v BIOSe menit! Skusal som VSETKY tri biosy, ktore podporuju CT-479, CPUcka: Banias P-M, Dothan C-M a Prescott Celeron D a s kazdym CPU tam bola moznos LEN AUTO. Menit mi pri P-M cez Windoze dovili vsetky programy. Inak P4GD1 sa to riesi tymto modom. Dnes to chcem poriesit na mojej P4GPL-X snad ten regulacny obvod napatia CPU je rovnaky a nic sa nestane doske/CPU/redukcii
Inak mi ani nefunguju delicky pamati na tejto doske. Je treba este dodat, ze pri RESETE pocitaca sa pocitac VYPNE a znovu sam ZAPNE, robi to vzdy, napriklad v BIOSe, DOSe reset CTRL+ALT+DEL sa to stava, a aj cez Windoze klasika. Ono ani by mi to tak moc nevadilo, keby sa stale nevypina HDD a znova nezapina, co mu asi moc neprospieva
Uvazujem aj nad reklamaciou, ale najprv skusim ten Vmod na Vcore. Inak chipset nezvlada nizke casovanie RAM, dokonca mi nebezia RAMky, ani na take casovanie, na ktore su certifikovane, skusal som s roznou kombinaciou napati chipset/DDR... Proste tato doska ma dost sklamala. Intenzivne zhanam P4GD1, pripadne prejdem spat ku P4C800 DLX alebo nieco take, AGP mi v poho staci
![]()