Ja osobne moc dobre zkusenosti s LCD nemam (20" S-MVA), strasne mi vadi, jak to nazvat, specificka menavost povrchu displaye, vypada to jako mikroskopicke perlicky asi je to opatreni na zmatneni povrchu, to a fakt ze se meni barvy s uhlem pohledu mi dela strasne zle na oci takze jsem se musel vratit k CRT
Jsou tu jeste dalsi veci, to je ale vec spis vec nazoru komu vadi/nevadi, za nezanedbatelny nedostatek treba povazuji nemoznost zobrazit na LCD uplne cernou coz pri nocnich seancich u PC dost vadi, monitor moc "tlaci" do oci, pokud se ubere jas degraduji se barvy->monitor manipuluje s obsahem obrazu misto s jasem podsvetleni (coz jsem poznal ve chvili kdy jsem sledoval skvirou v zadnim krytu co se deje s podsvetlenim pri nastavovani jasu-NIC), takze se zdegraduji barvy ale "svetla cerna" zustane furt. A jine, je zajimave ze tohle se v recenzich clovek nedozvi a pak lita jako blbec BTW neni na skodu domluvit si predem s prodejcem moznost vyzkouseni/vraceni vyrobku (ja to tak udelal a byl jsem VELICE rad)
Snad se tohle vsechno, tyto a dalsi nedostatky casem odbouraji.
Uplne jina situace je u kancelarskeho pouziti kdy je monitor pouzivan za silneho okolniho osvetleni, tam zminene nedostatky hraji malou nebo zadnou roli a LCD je silne pouzitelne.
--->CRT Nadoma, LCD Kancelar