No skoda, skladanim a menenim znaku ve stringu me to taky napadlo. Doufal jsem ze existuje nejaka elegantnejsi konstrukce![]()
No skoda, skladanim a menenim znaku ve stringu me to taky napadlo. Doufal jsem ze existuje nejaka elegantnejsi konstrukce![]()
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
nevim, jestli by to pomohlo, ale na prevod relativni na absolutni se da pouzit:
FileStream s = new FileStream(Server.MapPath("/neco.dat)FileMode.OpenOrCreate);
AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
Mobile : DELL Inspiron 1520
Jo o tomhle vim, to je jednoduchy prevod na fyzickou adresu. Na druhou stranu je to ovsem docela problem jak tak asi koukam.
Pr. Chci nahrat na server obrazek. Nahraju ho jednoduse pomoci FileUpload controlu, ktery pracuje s fyzickymi adresami. Potom chci vratit uzivateli vysledek jako relativni (virtualni) adresu, kde se obrazek nachazi. A to je problem![]()
tak presne tohle jsem resil tenhle tyden na jedny semestralce...![]()
1) jestli uploadujes, vis kam to uploadujes.
2) znas svou URL adresu pro pristup k tvym strankam
cili...pouzij relativni cestu
- nevyhoda: zmena adresare skriptu znamena zmenu pozice relativni cesty vuci adresari images a to by mohl byt problem...
//definice globalnich/lokalnich promennych
$abs_cesta='http://localhost/mujweb/';
prikaz($temp_soubor,$img_cesta='images/$jmeno_souboru');
vypis_uzivateli ($abs_cesta$img_cesta");
C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello
Nakonec jsem to udelal timhle zpusobem (protoze je to v repeateru, tak je to reseno inline kodem):
Ten ApplicationPath se postara o pripadne vlozeni nazvu aplikace, pokud neni umistena primo ve wwwroot, pokud je v rootu, tak se nevklada nic (resp. tohle ""). Vystupem je tedy:Kód:<a href="<%# Request.ApplicationPath %>/images/ <%# ((System.IO.FileInfo)Container.DataItem).Name %>">
Coz uz se v pohode zobrazuje u klienta jako cela virtualni adresaKód:<a href="aplikace/images/obrazek.jpg">obrazek</a> (nebo) <a href="images/obrazek.jpg">obrazek</a>![]()
Presto kdyz potrebuju text a ne odkaz, tak mi to nic neprelozi. V tomto pripade jsem to teda napsal takhle:
Kód:string url = Request.Url.AbsoluteUri.Replace(Request.Url.PathAndQuery, Request.ApplicationPath + "/Default.aspx")
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)