Na nektery veci z nabidky davaj slevu az 5%... Ale jak rikam, nedavaj to u fseho, jen u neceho.
Na nektery veci z nabidky davaj slevu az 5%... Ale jak rikam, nedavaj to u fseho, jen u neceho.
Brutální stroj, síly zdroj...
Vypada to dobre, ale bohuzel je to hlinik a toho si do medenyho okruhu nedam at si kazdy rika co chce. Med je med.
Heh, cca 2500,- za chlazeni HDD? Ja mam tohle: http://www.ertyh2o.net/obchod/picture/HDD1.jpg
cena 300,- + umisteni ve vykuchane mechanice + trocha audioteku a nevim o nem. Chladi taky fajn, sice si s tim clovek musi trochu vyhrat ale uspora snad mluvi sama za sebe
btw taky tak mam 2 hdd....
2Kazdic : ok, tohle znam, jeste o tom uvazuji ale provedeni se mi az zas tak dokonale pro muj ucel nejevi (fitinky - nechci pouzivat motex pasky a v komplu mam dost tesno abych temhle veril jen tak, pajene spoje taky nejak nemusim apod.). Na druhou stranu je to lepsi reseni nez pevne hranoly na bok ci seshora hdd bez moznosti disk odhlucnit.
Muzu te ubezpecit ze Ertyho konstrukce je vic nez festovni. Pri zabudovani do mechaniky neni blok ani videt.Původně odeslal Jackin
Mozna ti nekdo odborne osvetli proc je pajeni bezpecnejsi nez plexi vs med... to uz nechavam na foru![]()
Zdravim,
ten Ertyho kousek se mi moc libi. Logicky je s HDD v kontaktu tam, kde HDD predava teplo (boky), ale mám dotaz. Pokud bych ho zabalil do nějake tlumici hmoty (jak uz jsem nekde videl), nebudou se prehrivat soucastky na tišťáku? Napadlo mě hodit zespodu nejaký (třeba měděný) plech a pak to teprve zabalit do izolace. Máte stím někdo zkušenost? Díky
CPU: Athlon XP 2600+@3200+BARTON(200x11); MEM: 2x1GB INFINEON CL3.2 Dual; MB: MSI K7N2 DELTA2 Platinum; VGA: ATI SAPHIRE 9800Pro @ 405/378; HDD: HITACHI 500GB 7200rpm SATAII 16MB 7K500; DVD+-RW: NEC ND4550; MONITOR: 21" HP 1130 + 22" COMPAQ P1210; MOUSE: LOGITECH MX518; KEYBOARD: C-TECH KB-9848; CASE: 3R System R700 + 2xArctic Fan 12; POWER SUPPY: KME 350W (MODIFY); SYS: WIN XP SP2; COOLING: CPU, PUMP, TUBING: TT BIGWATER; GFX, NORTH BRIDGE: ZALMAN ZM-GWB1; RADIATOR: ŠKODA FABIA AC radiator BEHR; MONITORING: CM COOLDRIVE 4
Původně odeslal uib
Kazdic ti pise, ze to ma obaleny a ze uz mu to nejakou dobu tak slouzi
nevim proc zrovna v tvym pripade se mel ten HDD znicit
Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)