Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Vyber laserove tiskarny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    339

Standardní Re: Vyber laserove tiskarny

Citace Původně odeslal Brogg
    Sám teď něco podobnyho sháním a jak jsem tak hledal i zde na 4u, tak mi jako horký kandidát vyšla HP LaserJet 1020. Navíc solidní tonery a HP jako lídr na trhu (slušný servis). Silně o ní uvažuji. Pár osobních zkušeností jiných uživatelů taky není k zahození...
    Mam 1010, tisknu na ni malo (misto inkoustu ktery me totalne ...) a jsem spokonejeny. Drtivou vetsinu tisknu na ECO, jen slozitejsi obrazky (skenovane sesity, fotky) tisknu klasicky, protoze tam se uz projevi dithering.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Vazne uvazuji prave o HP, no uvidime, jeste malicko pohledam...
    btw. inkoust taky uz nechci...

A co tahle?
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...light=tiskarna
    Jde o velice nízké pořizovací náklady. Máte zkušenost? Osobně bych se bál levného ale nekvalitního výrobku
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Tak nakonec jsem objednal tu minolty 1350W. zitra prijde. Uvidime co to umi. JSem moc zvedavy
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

A co tahle?
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?...light=tiskarna
    Jde o velice nízké pořizovací náklady. Máte zkušenost? Osobně bych se bál levného ale nekvalitního výrobku
    Ta tiskárna jako taková je kvalitní a má extrémně nízké provozní náklady, ale je otázka v jakém bude stavu...

Osobně si chci taky koupit laserovou tiskárnu a řeším jestli koupit tuhle OKI nebo nebo novou Canon 2900. Děsím se hlavně toho, že koupím OKI a odejde válec (5k Kč)....
    Naposledy upravil frelichl; 14.02.2006 v 17:35.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Takze ja vyloucil tu OKI - nechci riskovat problemy a rad bych, aby to neco vydrzelo. A 5k nebudu riskovat... U nove tiskarny je vyhodou zaruka a jistota neposkozeni strev.
    Pockam, co napise Geeker a jaky bude mit zkusenosti s Minoltou.
    U te HP je to tak, ze tiskovy valec se meni primo s tonerem, ne? Takze nevznikaji zadny dalsi naklady. Jedina vec - jak moc zlobi podavac
    Lost in Kalø, near Storsjön and to look at Knutshø or chilling at Lahaina.

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    339

U te HP je to tak, ze tiskovy valec se meni primo s tonerem, ne? Takze nevznikaji zadny dalsi naklady. Jedina vec - jak moc zlobi podavac
    Ano presne tak, to same bylo i u prechoziho Canona, u tohoto nevim. Ta Minolta by jej mela mit oddeleny, viz nahore.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Citace Původně odeslal frelichl
    Ta tiskárna jako taková je kvalitní a má extrémně nízké provozní náklady, ale je otázka v jakém bude stavu...

Osobně si chci taky koupit laserovou tiskárnu a řeším jestli koupit tuhle OKI nebo nebo novou Canon 2900. Děsím se hlavně toho, že koupím OKI a odejde válec (5k Kč)....
    K te OKIne, byl jsem se na ne podivat a vsechny maji za sebou hoodne prace, vetsinou uz odchazi valec. No a kdyz se to spocita (1.8k za tiskarnu, 1.4k neorigos valec, 1.2k neorigos toner) tak to nevypada na dobrou investici
    ASUS A7V600 • AthlonXP Barton 2500+@2200 (11*200)-watercooled by K&P • 512MB RAM • Seagate ST340014A • Plextor PX-W4824A • Sapphire Radeon 9600 • Enermax EG365AX-VE(G)FMA • Terratec Aureon Sky 5.1 + KOSS Pro3AA • Logitech Cordless Optical Mouse • Sony HX-73B • Gentoo GNU/Linux •

Po důkladném prostudování toho testu na xbitlabs.com jsem zavrhnul Canon 2900 a současně jsem se rozhodnul, že repasovanou taky nechci. Podle testu se mi hodně líbil Xerox 3121, poměrně levné náplně, má normální šuplíkový zásobník a válec se mění společně s tonerem, což je pro mě výhoda. Bohužel se už neprodává a nástupnické modely 3117 a 3122 jsou hnusný, mají jenom polovinu toneru a výklopný zásobník.

Takže momentálně se rozhoduju mezi Brother 2030 (v testu byl jenom typ 2040, ale předpokládám, že kromě mírně vyšší rychlosti to bude úplně stejné) a Minoltou 1350. Ve prospěch Brothera hovoří hlavně levnější toner (i když to mě taky zas tak nezajímá, za rok vytisnu tak 1000 stránek) a suplíkový podavač. Pro Minoltu lepší kvalita tisku, menší pořizovací cena a hlavně lepší dostupnost. Zatím vítězí Brother, ale ještě si to nechám projít hlavou.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 06/05 Tiskarny barevny tisk (fototisk)
    Založil Martyr-M v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 15.06.2005, 18:02
  2. Zapojeni Laserove diody - ??
    Založil Nakadah Al Jaffa v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 19.12.2004, 05:42
  3. Kopírka ze skeneru a tiskárny...čim??
    Založil Tomina v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.05.2004, 22:24
  4. W XP. misto sipky tam mam vyber textu a u nej sedej ctverec
    Založil Miiisa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 03.01.2004, 03:27

Pravidla přispívání