Prosímtě jo, už jsi nám dal najevo, že máš LEPŠÍ kartu a že je MX440 pro tebe šrot Nehodlám to tu dál zaflákávat OT, jen bych k tomu poznamenal asi toliko ...

a) looserko je nováček na foru. Takže bych k němu byl trochu shovívavý... Založil thread slušně nadepsaný, ve správné sekci atp., jestli tam má nějakou "databázi", tak OK, ale přiznám se, že když jsem (už to bude ježíšmarjá asi tři roky zpátky) začal řešit tady na foru jako svůj první thread teplotu Duronu 1300, taky jsem nepoužil search, ačkoli se mi to pak jen tak ze zvědavosti po trošce boje podařilo, něco k těm teplotám najít... Nicméně všichni byli ochotni a poradili mi... Jsem moc rád, že tam tenkrát nebyl nějakej namachrovanej "Champion", co mi potřeboval dát najevo, že má lepší procesor a že je to pro něj šrot...

b) pokud tě ten thread tak zdržuje a otravuje, tak nevím, proč sem vůbec lezeš. Podle mě jsi věnoval daleko víc času a úsilí obhajobě svého "stanoviska" zde, než by tě stála prostá ignorace JASNĚ nadepsaného threadu...