Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Změny, které nechápu

Standardní Změny, které nechápu

Ahoj Administrátoři,
    možná se to tady již řešilo (asi jsem chyběl ), třeba jste to už vysvětlili a já o tom nevim a tak se raději zeptám. Jedná se mi o to, že po přechodu na toto nové 4um se podle mě ztratilo obrovské množství příspěvků... Jsou témata, kde je jen jedna nebo dvě stránky threadů, a přitom vím, že předtím tam bylo "desítky" stránek?
    Sice tam byly třeba staré a již neaktivní thready, ale jako zdroj potřebných informací stále sloužily.
    Jsou někam přesunuty (jako archiv nebo něco takového - kam? kudy k nim?), nebo jsou v nenávratnu?
    Proč se to stalo a proč to nefunguje jako dřív?
    A také mi přijde, že jsou témata, kde když se thread "propadne" za víc jak dvě stránky, tak je v nenávratnu.... Možná se pletu, ale přijde mi to.
    Mohli byste mi toto prosím nějak vysvětlit - jsem z toho nějakej "rozvrkočelej"

P.S. - ještě taková drobnost: v editoru POSTů mi chybí takové věci jako tlačítka pro editaci textu ([B];[I] apod.), smajlíkárium (ne pro celý POST, ale přímo do textu). Dá-li se to někde nastavit - tak kde?

Díky Hanz
    FOTO:Canon EOS 40D; 17-40/F4 L; 70-200/F4 L; Tokina 11-16/F2.8; 420EX; Olympus C-765UZ; Canon IXUS 70; stativ Manfrotto 055XPROB+498RC4
    PC1:Intel i5-2500K@4500MHz|Noctua NH-D14|Asus SABERTOOTH P67|Kingston HyperX Genesis Grey 8GB (2x4GB) DDR3 1600|MSI Radeon HD7850 OC|HDD Seagate 7200.12 - 1TB|Samsung F1 640GB|Hitachi 500GB|DVD-RW Samsung SH-S203P|Thermaltake Dream Tower Soprano|Corsair HX750|DELL U2412M|Genius SW-5.1 Home Theater|Win7x64 Ult.|Razer Copperhead Tempest Blue (fw 6.17i) + Razer RV-1001 eXactMat|Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ|
    PC2:
    C2D E7600|Scythe Katana|Gigabyte G41MT-D3V|RAM 4GB DDR3|HDD Samsung SP2004C 200 GB|integ. graf. Intel GMA X4500|integ. zvuk. Realtek ALC889|Fortron FSP350-60THN-P 350W|LCD LG L2000CP-SF (S-IPS)|Win7x64 Ult.
    PC3: NTB IBM T60
    Win7x64 Ult.
    Další: NETGEAR ReadyNas Duo v2;NETGEAR WNR3500LC;HTC Desire HD CM7.1;Panasonic NV-GS140

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Změny, které nechápu

Vsetky veci mas vysvetlene v helpe, tak isto aj vo FAQ a podaktore aj v poslednych threadoch v tejto sekcii.

Jedine, ze by si ich nevidel... Skus si v profile nastavit, aby sa ti neskryvali stare prispevky...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Ehm, naprosto typislky priklad cloveka, ktery se nejdriv pta a pak teprv cte, kdyby ses podival trochu kolem tak se dovis vse potrebne.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

@Hanz -

i, Nevidim vsechna temata v sekci!

Vestina sekci ma nastaveno zobrazovat v sekci pouze thready z posledniho mesice. Duvody jsou napriklad traffic a zatizeni serveru. Pokud chcete videt i starsi thready dole(opet v defautlnim skinu) pod vypisem threadu v sekci, muzete videt nastaveni "Za", kterym to muzete zmenit. Pokud si to chcete nastavit globalne, neni nic lehciho nez se docvakat na:
    Uzivatelsky panel -> Upravit nastaveni -> Stari zobrazovanych temat
    A tu mas o vBuletine vsetko -
    http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=43141

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zmeny na admin. postoch / zmeny moderátorov a pod.
    Založil Spec v sekci fóra Zprávy od Administrátorů
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 26.05.2005, 23:26
  2. Delicka fsb/ram absolutne nechapu
    Založil FatalDooM v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 08.03.2005, 19:50

Pravidla přispívání