Citace Původně odeslal Mike11
No ja som Titana M5AB na Durona 750 nasadil uspesne niekolko krat, ale na prazdno som aj tak neobisiel. Podarilo sa mi odstiepit kusok jadra (na hrane) na mojom Mobile Bartone 2500+. Len to tak puklo, a hned na to puklo aj v gatiach ale nakoniec som ho rozchodil a nataktil. (cca 2 mesiace na to chcipnul aj tak). Clovek by povedal ze po 100+ instalaciach sa take daco nemoze stat, ale pravda je inde. (Tiez som to tam daval po par pivkach o 1:00am rano, ale co uz )
jojo s chlastem a stavenim mam taky dobry zkusenosti... kdyz sem kdysi davno skladal pro zakaznika sestavu s A1333... po 6 pivech sem to montoval dohromady (mel sem tvorivou naladu) nasadil sem arctica a zapomel sem zapojit vrtuli delal sem stabilizacni testy a vytuhlo to... rikam si.. hmm neco je spatne.. tak sem se sel podivat do biosu... koukal sem jak buk kdyz sem uvidel cifru 136 stupnu celsia urychlene sem to vypl a chtel zapojit vrtuli... a asi 3x sem se spalil o pasiv.. nejaka ta jizvicka by se mi na ruce po tom jeste nasla