Pri spusteni WINu mi program PC PROBE II vzdy vyhodi ERROR okno:
Error Message
Enumerate Device Win32_CDROMDrive Fail !!
Netusite co je to? S DVDRW mechanikou podla mna nemam nic. Diki za help.
Pri spusteni WINu mi program PC PROBE II vzdy vyhodi ERROR okno:
Error Message
Enumerate Device Win32_CDROMDrive Fail !!
Netusite co je to? S DVDRW mechanikou podla mna nemam nic. Diki za help.
Jasne ze vieme. Maaaaaaaaaaaaaaaam tu velku sklenenu gulu a v nej vidim vsetko. Pozeram do nej a gula mi hovori , ze .... CO TAK NAPISAT AKU MAS ZOSTAVU ?!!!!!!!!!!!Původně odeslal dobrotam
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Původně odeslal AjsTi
Toz gugla sa nauc pouzivat!!!
http://forum.telecharger.01net.com/t...essages-1.html
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
No diki, "gugla" viem pouzivat, ale keby sme vsetci "guglili", tak by toto forum asi nebolo
A tej francuzstine ci comu nerozumiem, iba som vycital daco, ze sa bavia o cdrom.inf a ServicePacku, takze mozem povedat, ze mam SP1. Inac tento blby error mi hodi vzdy, aj po novo nainstalovom WINe (ak nainstalujem aj PC PROBE). Nevies o tom nieco viac? A myslim, ze k tomuto problemu ti zostavu ani netreba. Ale ak chces, mozem napisat, alebo si ju vycitaj z tej tvojej vestiacej gule![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)