Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows

Standardní SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows

Asi jsem naletěl.Zakoupil jsem k vánocům toto:
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18843499
    rekordér se chová vzorně, nahrává na DVD+-R/RW, na pevný disk, edituje....
    bohužel to co vypálí a finalizuje ať už je to na jakémkoliv mediu NELZE přečíst nejen na mehanice LG 4167B, ale i na Toshibě,NEC,Liteonu....nenačte se, DVD shrink po 5 minutách načítání zahlásí, že je na disku 16 MB dat a odmlčí se, nebo zatuhne, maximálně se objeví menu, které rekordér na každém DVD automaticky vytváří, zde je film vidět, je vidět název, stopáž,
    ale spustit v přehrávači - WinDVD 7,WMP10,....jej nelze.
    na stolních přehrávačích nejrůznějších značek není problém, DVD+-R/RW se načte a spustí, na mateřském stolním rekordéru též bez problému
    Na technické podpoře firmy SONY mi bylo řečeno, že se nejedná o žádnou spešl ochranu SONY, ale chybu Windows/zkoušeno na 2003 server,XP.../a že tento dotaz na tento a ostatní DVD rekordéry od sony je častý, mám se prý obrátit na microsoft, že s tím k nim lidé do SONY chodí, ale, že s tím nelze nic udělat.
    nemáte někdo představu, co s tím dělat.
    P.s. v návodu je samozřejmě petitem napsáno, že i finalisovaný disk nemusí být čitelný na přehrávačích různých značek, takže jsem asi v p....
    VF Turbo - nouzovka

Standardní Re: SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows

Tak to je zcela neuvěřitelná síla!

U rekordéru za 13k... já mám Cyberhome DVR 1600 bez HDD za 4500 a v NTB všechna média načtu spolehlivě. Ironie ale je, že stolní DVD - taky Cyberhome - mi ty jím pálený nenačte! Žádný firmware nepomohl, média mám kvalitní.

Ale u Sony bych to nečekal, zejména pokud to nenačte žádná mechanika...

Upřímně, nelze s tím dělat vůbec nic a snad bych se ho i zbavil a koupil jinej... a před nákupem lépe prolezl Internet.

Standardní Re: SONY RDR-HX710/S DVD rekordér versus DVDRW a windows

Ja mam uz pres rok stary Toshiba D-DR1 a u toho jdou jim napalena media precist pouze v nem, nekde jinde - ani v compu... Nikdy jsem to nijak neresil, protoze to co nahraju vetsinou i rovnou smazu - nahravam ciste jenom to, co nestiham videt. Archivaci totiz provadim jinak

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 21:36
  3. DVD SONY 40xCD/16xDVD
    Založil Ogrediablo v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 6