Citace Původně odeslal Eagle
A to říkáš až teď ? Máš v počítači s prominutím takovou s***** a říkáš, jak je to tiché? Pak se není moc o čem bavit, opravdové ticho je Nexus Real Silent 120mm na 800 otáček.
Ten Zalman je s 92 mm větrákem takže nějak hlučnej není jen trošku vrní ložiska.

Citace Původně odeslal Eagle
Nesmysl. Když nejsi schopen pořídit si kvalitní case, tak se nediv. Samsung je podobně tichý jako Barracuda IV, jen prostě vibruje, a tak v levných šuntoidních skříních dělá nepořádek.
V té době jsem měl case MiddleTower Ropla CARRY X - taky mě to samozřejmě napadlo že tu může být tím že to není pořádná kvalitní case ale zatím jsem ji nechtěl měnit.Pořídil jsem si zatím jen Nexus DISK TWIN ale moc to nepomohlo.Ale chtěl jsem dát tomu Samsungu(tuším že měl označení SP1614) ještě šanci a koupil jsem kvalitní Case Thermaltake Soprano ale taky to nepomohlo(vybrace byli o něco menší ale pořád dost znatelné a rušivé) a mě už došla trpělivost a disk šel z počitače.Prodal jsem ho potom jednomu známému který měl dost hlučnou sestavu a tam se ty vybrace docela ztratili.

To je moje jediná a poslední zkušenost s diskem od Samsungu už bych od nich Hdd nikdy nekoupil.

Na firmu Samsung jsem ale nezanevřel LCD panely mají skvělé