Pri vypinani/restartu WinXP se objevi hlaska, ze mechanika ma otevrena dvirka. V CD-romce zadne CD nemam, a dvirka otevrena taky nemam, a nenapada me zadna pricina. Mate nekdo nejake napady?
Pri vypinani/restartu WinXP se objevi hlaska, ze mechanika ma otevrena dvirka. V CD-romce zadne CD nemam, a dvirka otevrena taky nemam, a nenapada me zadna pricina. Mate nekdo nejake napady?
One more turn, one more turn, one more turn .....
tohle mi to kdysi(kdyz sem jeste pouzival XP) taky udelalo, myslim ze pomhlo vytahnout to ze zasuvky, odpojit mechaniky, zapnout vypnout, pripojit mechaniky a pak to prestalo...myslim, uz je to docela davno takze si to moc nepamatujuale za zkousku nic nedas
IBM ThinkPad T23
Zdravim,tohle by mel byt problem disketovky,bud je spatne zapojena a v pripade ze ji nemas zapojenou vubec tak ji vypni v biosu a melo by to pomoct(takhle to bylo u me taky)
Turion X2, 1gb, go 7600
Odpojeni pres BIOS sice muj problem vyresi, ale uplne vypne disketovku, coz nechci nekdy se muze hodit. Ja floppy nemam, ale nechci je rusit v biose, kdybych ji musel pouzit. Jinak je to SW problem v Linuxu mi to zadnou chybu nehazi :P .
Jde to resit i vypnutim disketovky ve Win, ale stale neni ono, proste me nenapada pricina.
Naposledy upravil almanil; 12.02.2006 v 17:29.
One more turn, one more turn, one more turn .....
zkus vymazat seznam naposledy otevřených dokumentů.
YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
ERI > Nokia 700 > Belle FP1
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)