Původně odeslal bluedragon
velmi velmi dobre, snad len tolko za ti staci uplne aj 6800gs ta je lacnejsia a da sa vynikajuco taktovat,pretaktovat ide na neuveritelne frekvencie narozdiel od Gt ale nema 16pipes ale 12,co dozenie vysokymi frekvenciami po overclocku. a processor Opteron 144ku co maju na www.agem.sk, by som kupil hned lebo ho vypredaju aj ked je momentalne skladom a nedostanu ho uz vobec, lebo 939 opterony maju koncit co som pocul, a ich dostatkovost resp. nedostatkovost je znama , hlavne na Slovensku,takze procik kup hned teraz.Ten opteron nebol skladom celu vecnost par mesiacov bez sance. Mozno by sa oplatilo pockat aj na nove dual core Pentium D na 2,5 ci 2,6ghz ma vist a ma mat 533fsb, cena nieco do 5000Sk, co je v dualcore triede inovacia, vide kazdu chvilu
Potom ho uz poriadne taktnut a mas dualcore system co je bomba vec do buducnosti. Akurat neviem kde som to uz presne cital, neviem nikde tu informaciu opätovne najst.
p.s. tu 6800gs od MSi som nasiel na www.bgsdistribution.sk, za velkoobchodnu cenu s DPH 7967,-