Clovece to je parada, ja osobne bych se do toho bal takhle zakrocit.
Uz kdyz sem tam pajel novy fitinky sem se bal abych si to neroztavil.
Clovece to je parada, ja osobne bych se do toho bal takhle zakrocit.
Uz kdyz sem tam pajel novy fitinky sem se bal abych si to neroztavil.
IMHO Trance will never die...
nj, nesmi na to bejt velkej horak co je na lepenku, ten radiator ma dost velkou plochu takze ho zahrat tak aby se sam "rozlozil" da docela zabrat.
Dneska jsem si byl koupit expanzku na cerpadlo, v elektromaterialu jsem zaplatil asi 80kc za krabicku i pruchodku.Rozmery ma 11x11x8,5cm.
Jeste sem hodim na zkritizovani fotku novyho predku (ten stribrnej nesmysl pride zakytovyt a cely to pride jeste prestrikat), tahokov je z odpadkovyho kose na papir, stal sice neco pres stovku v Ikee a je toho na nem hodne, ale oka sou zdeformovany z jak se to ohejbalo na kos, taky si to docela houzevnate drzi tvar, takze moc nedoporucuju![]()
e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.
Inak ten upraveny radiator sa ti zmesti? Ak vravis, ze ma na sirku 174mm?
Pretoze ja som u tej skrinky nameral 174mm vonkajsiu sirku, cize vo vnutry nejak 171mm.
Athlon XP 2200+, MB ECS M848A rev.2.1, HDD Hitachi 160GB, Fortron 400W
Mod PROTOTYPE in progress
tak tak se vejde, nebude pridelanej primo na celu, ale pres hlinikovy Lko, takze tim ziskam tech par mm na kraji co delaj zarazku pro bocnici.
Naposledy upravil Klon; 09.02.2006 v 16:33.
e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
Tak sem s tim pohnul, radiator je chycenej k celu case pres zavitovou tyc m3(skrz zebra), mezi radiatorem a celem jsou gumovy podlozky, z druhy strany taky, shrourd je naohejbanej z plechu, jeste pride malinko dorovnat, uplne presne nesedi, k radiatoru asi bude pridelanej jen izolackou(jen na zajisteni a kvuli tesnosti, na radu drzi sam od sebe)lepit se mi to nechce. Vyrez pro radiator vepredu pride jeste zacistit, mozna tam pride naky kryci celo z plexi/plechu nebo to jen natru, jeste nevim. Vejde se to tam taktak, uz sem myslel ze skrin nepude zavrit, ale de. Bohuzel tradiator je malinko vyzssi, takze kolinka zasahujou do 1 velky sachty, moc mi to neva pac tam stejne budou vypinace a disk, ale kdybych to delal znova tak bych fitinky naletoval ze strany, pak by byla cela sachta volna. Pristi vikend me ceka jeste naky docistovani + tmeleni der po starym radiatoru, mozna nater kostry, napajeci konektro pro cerpadlo a expa. Ackoli je skrin docela vybrana, na stabilite to neni poznat.
dalsi fotky...
pekna praca, len tak dalej![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)