No prave preto som pisal ze je to fungujuce, nie pouzitelne rieseniePůvodně odeslal DeeKay
.VGA driver som neskusal iny, ale v skole mam nvidiu a doma ati, takze to asi ani nema zmysel skusat a robi to na oboch.Ked som stiahol HW akceleraciu na min tak to tusim ani nepehravalo video.Asi si na to budem musiet zvyknut.Vlatne ked uz hoci co hra je to nepocutelne, ja som to zaregistroval len preto ze mi dobehol playlist do konca a v zapale citania nejakeho zaujmaveho clanku som si nic dalsie nepustil.A ked uz nieco naozaj pocuvam tak s PC nerobim, takze to vlasne neni az taky problem.Ale nejde mi do hlavy jedna vec.Preco to rusenie ma stale rovnaku hlasitost a neovplyvni ho ziadny volume slider.Ved ked dam vsetko na nulu a to rusenie by bolo primo v signale ktory je spracovany systemom a zvukovka ho vypluvne, tak by ho nebolo pocut tiez.Toto mi pripada ze to nabera to rusenie niekde inde, ale kde? a preco to robi na 2 uplne odlisnych PC.
2Mythos:neviem ako na 7.1 ale na 5.1 nastavim CURENT SET - 4.0 , v zalozke surround sound vyberem X2 a v rear mam to iste o vo front.

Odpověď s citací