Výsledky 1 až 25 z 172

Téma: M-Audio Revolution 5.1 za 2.890,- s DPH v CR

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    304

Standardní Re: M-Audio Revolution 5.1 za 2.890,- s DPH v CR

Citace Původně odeslal DeeKay
    Tim resenim myslis to, ze si snizil HW akceleraci, nebo ze si zjistil ze mas spatnou verzi DirectX? Protoze samotny snizeni HW akcelerace je dle me dost nestastny reseni.
    No prave preto som pisal ze je to fungujuce, nie pouzitelne riesenie .VGA driver som neskusal iny, ale v skole mam nvidiu a doma ati, takze to asi ani nema zmysel skusat a robi to na oboch.Ked som stiahol HW akceleraciu na min tak to tusim ani nepehravalo video.Asi si na to budem musiet zvyknut.Vlatne ked uz hoci co hra je to nepocutelne, ja som to zaregistroval len preto ze mi dobehol playlist do konca a v zapale citania nejakeho zaujmaveho clanku som si nic dalsie nepustil.A ked uz nieco naozaj pocuvam tak s PC nerobim, takze to vlasne neni az taky problem.Ale nejde mi do hlavy jedna vec.Preco to rusenie ma stale rovnaku hlasitost a neovplyvni ho ziadny volume slider.Ved ked dam vsetko na nulu a to rusenie by bolo primo v signale ktory je spracovany systemom a zvukovka ho vypluvne, tak by ho nebolo pocut tiez.Toto mi pripada ze to nabera to rusenie niekde inde, ale kde? a preco to robi na 2 uplne odlisnych PC.

2Mythos:neviem ako na 7.1 ale na 5.1 nastavim CURENT SET - 4.0 , v zalozke surround sound vyberem X2 a v rear mam to iste o vo front.
    Naposledy upravil Marek; 07.02.2006 v 21:46.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání