Já mám připojení velmi rychlé, žádné omezení dat a mám měsíční traffic stejně jen kolem cca 20+20GB (in,out). Nevím, co bych měl pořád tahat, abych měl traffic větší.
Ale i přes ne příliš velký traffic jsem rád, že je linka rychlá (oběma směry) a když potřebuju během dne něco přetáhnout z práce domů nebo naopak, tak je to hned (rychlost většinou kolem 3MB/s, ale hlavně v obou směrech). Cenu už ani nezmiňuju, ta je mnohem nižší, ale je to místní nekomerční združení typu czfree, proto to nelze srovnávat.

Kromě výše zmíněného sledování televize přes net v dobré kvalitě opravdu nechápu potřebu výrazně větších přenosů dat. Přeci nebudu tahat něco, co nikdy nevyužiju jen abych to měl a neustále někam ukládal (skoro mi to přijde jako nový druh závislosti dnešní doby u některých jedinců, prostě musí sosat, jen aby sosali a pak si neustále stěžujou na limity).

Proto mě momentalní FUP, hlavně teď nově zaváděný na kabelovkách, přijde pro běžhného uživatele zcela dostatečný a nevidím v něm žádný problém.
Problém vidím někde jinde a to v neuvěřitelně nízkém uploadu, zde aspoň jediná UPC vychází uživatelům vyšších tarifů vstříc a začíná za dalších 150 Kč navíc umožňovat navýšení uploadu (i když jsou to zase peníze navíc a pro nižší tarify se to nevyplatí vůbec).

Tím jsem ale nechtěl říct, že by internetový trh v ČR na tom byl nějak dobře, máme stále co dohánět, i když se to sice pomalu ale jistě lepší.