Citace Původně odeslal P3TR
hmm tak to nechapu... 20GB nemuze nekomu na mesic prece stacit... zvlast s 2Mbit... A uz vubec nemuvim o 4Mbit lince, ktera se tusim da u telecomu provozovat za 1600kc/mesic. S tihmle stahnes 20GB za jeden den.

A problem s ukladanim: kam a co? No rekl bych, ze filmu je na netu vic nez dost a koupit si nejaky to prazdny DVD taky neni az takovej problem imho...
FUP ve svy podstate, jako omezeni operatora, kterej prodava zde v CR dost predrazenou konektivitu a jeste ji omezuje bud rychlosti nebo limitem dat se mi rovnez nelibi, nicmene skutecne nechapu, jak nekoho muze bavit/nebo proc to vlastne dela - tahat 20GB denne, kdyz to jde. To ikdyz vemu v potaz, ze jsem warezak, extremne zavislej na kazdodenním sledovani nejaky filmovy novinky, tam mi stale hodne gigabajtu za den downloadu prebejva.
Aneb kazdy mame sve potreby, chapu lidi, kteri diky sve praci nebo necemu jinemu musi presouvat denne stovky megabajtu nebo i par gigabajtu dat, sledovat on-line TV atd, ale sedet u rychly neomezeny lajny, stahovat vse, na co se proklikam a pak to bezhlave smazit na DVD, s tim, ze podobnym tempem zivota si 90% veci stejne neprohlednu/nezahraju atd., to mi pripada dost smyslu zbavene.
To uz jsem skoro schopnej vic pochopit nekoho, kdo to dela pro prachy, vysledek prodava a zivi se tim. Je to sice nezakonne a ja rozhodne nechci moralizovat, ale jak opakuju, pro mne pochopitelnejsi, nez stahovat takhle "bezhlave" pro sebe/kamarady a vrsit v koute stohy vysmazenejch DVD, ktery stejne nikdo uz neuvidi...
Muj nazor...