v audiofilskej sekcii spominat mp3ky, ja by som v tomto pripade volil ak nechces vrazat do toho vela penazi Audigy 4ku bulk ale samozrejme pre mp3ky je najlepsie Xfi Xtremme Music , uplne staci, aj ked je bez kopy vystupov a vstupov ako vyssie verzie. Audiofil pocuva CD Audio a DVD Audio, a zase kvalita dojmu zavisi aj od toho ako kvalitne je to ktore CD alebo DVD nahrate, aj to je velky rozdiel.Původně odeslal Erda
Ja som bratovi kupil Audigy 4ku bulk, a pri mp3kach ma mrzelo ako sme ich pustali, ze som nezobral radsej tu Xfi, ber tu pre istotu
p.s. Audigy ma funkcie na odstranovanie neziaducich pazvukov s mp3jek a xfi ma tieto funkcie este rozsirenejsie, a 24bitovy crystalizer sa ma snazit vylepsit kvalitu na kvazi 24bit a odstranit uplne sum a skreslenie, co je samozrejme nemozne, ale na mensich sustavach to znie skratka s tym crystalizerom lepsie. Cim vacsiu a lepsiu aparaturu das na Xfi tak tym ten crystalizer je menej kvalitny, a mnohym dokonca aj velmi vadil, hlavne pri urcitych songoch.