Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Seagate kupuje Maxtor

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Seagate kupuje Maxtor

Citace Původně odeslal Perfect_
    Mě tady nevadí, že disk po 5 letech odejde, protože už ho stejně v pc mít nebudu .
    jj o tom jsem presne mluvil... 5 let je maximum, co u me kdy disk byl... jinak samozrejme nechci aby mi disk odesel i s daty (uz se me ti 3x stalo), ale pocitam s tim ze kdyz seagate dava 5 let zaruky, tak nebude prodavat takove disky, aby musel kazdy druhy vymenovat... a po 5 letech? to si zase koupim novy
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

Ja si sice koupim dalsi novy disk, ale ten co mam pravdepodobne nevyhodim a budo ho dal pouzivat, a data tam asi budu nejake porad mit.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Citace Původně odeslal Matess
    jj o tom jsem presne mluvil... 5 let je maximum, co u me kdy disk byl... jinak samozrejme nechci aby mi disk odesel i s daty (uz se me ti 3x stalo), ale pocitam s tim ze kdyz seagate dava 5 let zaruky, tak nebude prodavat takove disky, aby musel kazdy druhy vymenovat... a po 5 letech? to si zase koupim novy
    Hehe, další, který naletěl na marketingový blábol. Seagate dává v pátém roce náhradu ve výši pouze 10 % z původní ceny. Takže o jaké kvalitě je řeč?

Teď můžou začít dávat záruku rok respektive dva. Chtělo by to nějakou protifúzi. Věřím v zákon trhu. Zas tak neperspektivní oblast to není, že? Ukládání dat v informační společnosti. Na nás je nekupovat ty jejich "jednoletky" už jenom proto, že jsou o 0,1ms rychlejší a vyrábí ty gepardí disky . Přejme si kvalitu. Ta se cenila, cení a doufám, že cenit bude. Nejen u HDD.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Maxtor vs. Seagate vs. WD for SATA
    Založil port777 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 47
    Poslední příspěvek: 06.03.2004, 20:38
  2. Maxtor × Seagate SATA
    Založil vitosek v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.11.2003, 12:14
  3. 120GB 8MB SATA SEAGATE vs. MAXTOR??
    Založil Neller v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 20:00
  4. Jakej Disk 80 - 120 GB -> WD, Maxtor, Seagate ???
    Založil Martyr-M v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 05.09.2003, 00:02
  5. SATA maxtor alebo seagate???
    Založil Erda v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 22.07.2003, 22:57

Pravidla přispívání