Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Seagate kupuje Maxtor

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Seagate kupuje Maxtor

Citace Původně odeslal Matess
    ano ano presne tak, jsem zvedavej jestli spojenim firem dojde ke zlepseni, nebo se jenom seagate chtel zbavit pripadne konkurence..
    Souhlas.
    K diskum jestli mi disk vydrzi 5 let tak je to podle meho smejd. Disk by mel vydrzet rozhodne dele, kdyz by se prodavaly disky, ktere by byli s mnohem vetsi vydrzi tak si priplatim za to, ze vim, ze se jednou neprobudim bez dat. A zvlast dnes, kdy disky se prodavaji hodne velke=>hodne dat.
    Slouceni dvou spolecnosti si myslim, nijak zvlast neprispeje. To ze daji dohromady vice technologii, mno kdyby byli dve musi snazit vic, aby predcili tu druhou.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Mě tady nevadí, že disk po 5 letech odejde, protože už ho stejně v pc mít nebudu .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

Citace Původně odeslal Perfect_
    Mě tady nevadí, že disk po 5 letech odejde, protože už ho stejně v pc mít nebudu .
    jj o tom jsem presne mluvil... 5 let je maximum, co u me kdy disk byl... jinak samozrejme nechci aby mi disk odesel i s daty (uz se me ti 3x stalo), ale pocitam s tim ze kdyz seagate dava 5 let zaruky, tak nebude prodavat takove disky, aby musel kazdy druhy vymenovat... a po 5 letech? to si zase koupim novy
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

Ja si sice koupim dalsi novy disk, ale ten co mam pravdepodobne nevyhodim a budo ho dal pouzivat, a data tam asi budu nejake porad mit.

One more turn, one more turn, one more turn .....

Citace Původně odeslal Matess
    jj o tom jsem presne mluvil... 5 let je maximum, co u me kdy disk byl... jinak samozrejme nechci aby mi disk odesel i s daty (uz se me ti 3x stalo), ale pocitam s tim ze kdyz seagate dava 5 let zaruky, tak nebude prodavat takove disky, aby musel kazdy druhy vymenovat... a po 5 letech? to si zase koupim novy
    Hehe, další, který naletěl na marketingový blábol. Seagate dává v pátém roce náhradu ve výši pouze 10 % z původní ceny. Takže o jaké kvalitě je řeč?

Teď můžou začít dávat záruku rok respektive dva. Chtělo by to nějakou protifúzi. Věřím v zákon trhu. Zas tak neperspektivní oblast to není, že? Ukládání dat v informační společnosti. Na nás je nekupovat ty jejich "jednoletky" už jenom proto, že jsou o 0,1ms rychlejší a vyrábí ty gepardí disky . Přejme si kvalitu. Ta se cenila, cení a doufám, že cenit bude. Nejen u HDD.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Maxtor vs. Seagate vs. WD for SATA
    Založil port777 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 47
    Poslední příspěvek: 06.03.2004, 20:38
  2. Maxtor × Seagate SATA
    Založil vitosek v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.11.2003, 12:14
  3. 120GB 8MB SATA SEAGATE vs. MAXTOR??
    Založil Neller v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 11.09.2003, 20:00
  4. Jakej Disk 80 - 120 GB -> WD, Maxtor, Seagate ???
    Založil Martyr-M v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 05.09.2003, 00:02
  5. SATA maxtor alebo seagate???
    Založil Erda v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 22.07.2003, 22:57

Pravidla přispívání