Výsledky 1 až 25 z 61

Téma: Jakou desku pro s A??Vyřešeno!Jakou MB pro s 754?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní Re: Jakou desku pro s A??

Citace Původně odeslal abdul11
    Co se týká Palomina, všechny jeho známé revize jsou tyto: AGOIA, AROIA, AGOGA, AGNGA, AGKGA, AGKFA, ARKGA, AGLHA, AROGA, ARNGA, ANGKA, AKYGA, AGTIA nojo,ale jak to zjistím jakou mám?
    když sundáš chladič. myslím, že to ani jinak nešlo a ani jsem se po tom zas tolik nepachtil. ten chladič je sundaný za minutu a na sA to máš přímo na té samolepce dole na procesoru (viz. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lonXP-1700.jpg). tam si dohledej ty daná písmenka a v sekci Procesory AMD tady na fóru je ve sticky odkaz na porovnání jednotlivých sérií. tak jako tak stejně moc veliké OC nečekej. solidní OC přišel až se sérií Thouroughbred B0, respektive s jeho DLT3C sérií.

Citace Původně odeslal Perfect_
    CPU-Z to neukáže?
    toto nee :/

//edit:
    Citace Původně odeslal woyta
    Ohledne KT400. Mel jsem MSI KT4AV (KT400A) a malem mi utrhali ruce. Prodal jsem ji za 700+posta. Jinak moji soucasnou Asus A7V880 jsem koupil za 1100+posta a skoro 2 roky zaruky (ze 3).
    no tak zrovna od MSI jsem to KT400 nemyslel. kdysi jsem ho měl a byla to první deska, která odstartovala kvalitní propad MSI. mě osobně umřely dvě než jsem si pořídil a7n8x-x, ale již od asusu, který byl tehdy ještě značně kvalitní. tu KT400 pokud možno od asusu nebo od abitu. bude to o malinko dražší, ale kvalitou je to úplně jinde.
    Naposledy upravil vauxhall.uk; 06.02.2006 v 17:04.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 01/2006 Jakou desku pro S939 s AGP?
    Založil SECRET_AGENT_BOND v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.01.2006, 09:37
  2. pls poradte jakou desku?
    Založil Kynio v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 03.12.2005, 20:44
  3. Jakou desku pro Opteron
    Založil Hipiek23 v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 23.11.2005, 17:12
  4. Jakou desku doporučujete na Semteron 2500+ ?
    Založil Pavel (Kenny_Sky) v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.10.2004, 15:50
  5. XP 1700+BO jakou desku
    Založil Fleak v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 23.04.2003, 14:33

Pravidla přispívání