Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Ježíš tak se nezblázni... A s tím foxterierem - to nebylo nějak urážlivě myšlený, je to oblíbenej citát naší profesorky z gymplu Je fakt, že jsem si to neuvědomil, ve chvíli kdy jsem to tam psal, ale tvoje reakce je trochu nepřiměřená... Trochu klidu a nohy v teple by možná neuškodilo, nemyslíš?

Navíc všechny diskutované desky tu jsou explicitně zmíněny v postech, tak nevím, o co ti jde... Ano, chybka to byla, to uznávám, nicméně že by až taková... Nevím co ti přelítlo přes nos ale důrazně tě žádám, aby sis to vybíjel někde jinde na někom jiném, peace, OK?

EDIT: Ještě jednou se omlouvám, jestli tě ten odkaz na podpis tolik popudil, chybu uznávám, ale nerad bych se tu kvůli tomu hádal dalších x postů, OK?
[OT]
nee nemám problém s ničím výše jmenovaným. spíš mě vadí, když někdo činí rychleji než myslí a od jisté doby jsem alergický na posty "viz podpis". shodou okolností jsem hledal také info o NF2 desce a nějaký borec tam měl rok a půl starý post "jede mi to vše OK, stabil, ciz podpis" (jinak v podpise už mezitím měl svého nového mazla na NF4) a podrobné info jsem dohledal až po dlouhém hledání na okolních stranách. člověk to pořádně nepochopí, dokaď ho to samotného nepotká, když o tu informaci skutečně stojí. zvlášť když tím viz podpis ve finále naťuká ještě víc znaků než by napsal o co se přesně jedná. jinak omluvu přijímám a věc beru za uzavřenou. nejsme tu od hádání, ale od konstruktivní diskuze ,)
[/OT]

ad subject: jestli by nakonec padla volba na tu NF2, vzal bych tu variantu X-XE. klasická deluxovka je už dost blbě k sehnání a když už jí někde mají, tak nekřesťansky drahou :/