Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Nejlepší myš na hry

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    266

Standardní Nejlepší myš na hry

Poraďte prosím, jaká je v současnosti podle vás nejlepší myš na hry jako je Counterstrike, Quake a podobně? Dík.
    AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.

Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    284

Standardní Re: Nejlepší myš na hry

No ja jsem nedavno resil take tento problem. Nakonec jsem si koupil Logitech MX 518 Gaming Grade. Nicmene jsem se rozhodoval mezi znackou Logitech a Razer. Osobne me se vic libila myska od Logitechu, Razery maji asi lepsi optiku, ale ne kazdemu zase muze sednout do ruky. Idealni by ve tvem pripade bylo si mysku ozkouset a pak se teprve rozhodnout.
    Btw pokud by si chtel usetrit nejakou korunku tak na bazaru (nevim jak ted, ted tam nemam pristup) prodaval NeGryk Logitech MX 510. Ja osobne bych doporucil ale Logitecha MX 518.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    261

Logitech 518 nebo Razer Diamondback. akorát je škoda, že nejsi z Prahy. mohl si se stavit v CZC, kde mají obě a vyzkoušet si ergonomii. mě osobně víc sedí logitechy, ale někdo nedá dopustit na razery. 100 lidí, 100 chutí obě ty myši jsou špičkové, jde hlavně o to, aby ti "sedla do ruky".
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal vauxhall.uk
    Logitech 518 nebo Razer Diamondback. akorát je škoda, že nejsi z Prahy. mohl si se stavit v CZC, kde mají obě a vyzkoušet si ergonomii. mě osobně víc sedí logitechy, ale někdo nedá dopustit na razery. 100 lidí, 100 chutí obě ty myši jsou špičkové, jde hlavně o to, aby ti "sedla do ruky".
    Presne tak, ja s timto nemohu jinak nez souhlasit. Ja osbne jsem si vzal tu MX 518 jen proto, ze mi Razer vubec nesedl do ruky. Pokud ti nekde daji moznost si je ozkouset jak sedi v ruce, tak to bude jedine vyhoda.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Věk
    37
    Vliv
    272

Citace Původně odeslal Pitrs82
    ...Razery maji asi lepsi optiku...
    Optika je stejná... A imho se nezponá rozdíl ani mezi MX518 a G5.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

G5 ted testuji, takze pak napisu nejake resume, jsou tam v pohode ty teflony...
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Pozna nekdo z pritomnych rozdil treba mezi 1600dpi a 2000dpi ?

Ja osobne reknu jen jedno - nez to koupis, sahni si na to nekde. Spousta lidi z meho okoli (hlavne tedy z rad tech, co hrali Q3 a W3) napr. preferovala MX310, jina grupa zase miluje Razera, ja osobne pro svoji tlapu mam Logitech MX500 (coz je zhruba to same jako 510, 51, takze tyhle bych doporucil zvazit mezi prvnimi.
    War. War never changes.

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    261

Citace Původně odeslal WereWiking
    Pozna nekdo z pritomnych rozdil treba mezi 1600dpi a 2000dpi ?

Ja osobne reknu jen jedno - nez to koupis, sahni si na to nekde. Spousta lidi z meho okoli (hlavne tedy z rad tech, co hrali Q3 a W3) napr. preferovala MX310, jina grupa zase miluje Razera, ja osobne pro svoji tlapu mam Logitech MX500 (coz je zhruba to same jako 510, 51, takze tyhle bych doporucil zvazit mezi prvnimi.
    no co se týká DPI, je to diskuze sama o sobě, ale já si myslím, že dobrý progamer může obstojně hrát i na kuličkovce. je to jako se vším. na co nestačí člověk sám, dohání technikou. osobně mám asi 6 myší, ale dvě jsou u mladý, jednu jsem dal mámě a sám už asi 4 roky funguju na takový tý klasický genius netscroll či jak se tomu nadávalo/nadává zahraju si na tom obstojně jakoukoli 3D, strategii a hraju na ní líp než na nějaký 2000 DPI kryse, u který se mi třeba budou blbě mačkat tlačítka a nakonec budu ještě naštvanej, že mi to nejde kvůli super myši, na kterou si ne a ne zvyknout. ale pravda, že už nějaký ten pátek pokukuju po setu Logitech Di Novo a ta MX1000 se mi víc než zamlouvá celkově má Logitech dobré myši, ale chápu, že někomu nemusí sedět v ruce a radši zvolí Razera nebo Microsoft. jak jsem psal výše ... 100 lidí, 100 chutí.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání