ano ano presne tak, jsem zvedavej jestli spojenim firem dojde ke zlepseni, nebo se jenom seagate chtel zbavit pripadne konkurence..Původně odeslal tiktak
ano ano presne tak, jsem zvedavej jestli spojenim firem dojde ke zlepseni, nebo se jenom seagate chtel zbavit pripadne konkurence..Původně odeslal tiktak
PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)
Souhlas.Původně odeslal Matess
K diskum jestli mi disk vydrzi 5 let tak je to podle meho smejd. Disk by mel vydrzet rozhodne dele, kdyz by se prodavaly disky, ktere by byli s mnohem vetsi vydrzi tak si priplatim za to, ze vim, ze se jednou neprobudim bez dat. A zvlast dnes, kdy disky se prodavaji hodne velke=>hodne dat.
Slouceni dvou spolecnosti si myslim, nijak zvlast neprispeje. To ze daji dohromady vice technologii, mno kdyby byli dve musi snazit vic, aby predcili tu druhou.
One more turn, one more turn, one more turn .....
Mě tady nevadí, že disk po 5 letech odejde, protože už ho stejně v pc mít nebudu.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
jj o tom jsem presne mluvil... 5 let je maximum, co u me kdy disk byl... jinak samozrejme nechci aby mi disk odesel i s daty (uz se me ti 3x stalo), ale pocitam s tim ze kdyz seagate dava 5 let zaruky, tak nebude prodavat takove disky, aby musel kazdy druhy vymenovat... a po 5 letech? to si zase koupim novyPůvodně odeslal Perfect_
PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)
Ja si sice koupim dalsi novy disk, ale ten co mam pravdepodobne nevyhodim a budo ho dal pouzivat, a data tam asi budu nejake porad mit.
One more turn, one more turn, one more turn .....
Hehe, další, který naletěl na marketingový blábol. Seagate dává v pátém roce náhradu ve výši pouze 10 % z původní ceny. Takže o jaké kvalitě je řeč?Původně odeslal Matess
Teď můžou začít dávat záruku rok respektive dva. Chtělo by to nějakou protifúzi. Věřím v zákon trhu. Zas tak neperspektivní oblast to není, že? Ukládání dat v informační společnosti. Na nás je nekupovat ty jejich "jednoletky" už jenom proto, že jsou o 0,1ms rychlejší a vyrábí ty gepardí disky. Přejme si kvalitu. Ta se cenila, cení a doufám, že cenit bude. Nejen u HDD.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)