Citace Původně odeslal marlon23
Mno s tym dvihnutim voltaze na 1,4V to je take otazne... pac ked som nastavil v tom biose Palit voltaz na 1,4V tak mi utilitka od asusu namerala aj tak len 1,3V (nastavil som 1,4V pre 2D a 1,41V pre 3D)
Overclock tejto karty je individualna vec po presiahnuti frekvencie jadra tak 500MHz, ved sa jedna o 90nm cipy predboha, nemoze mat strop 400MHz, na 400 MHz sla taknut aj Inno3D coz nemala ani pridavne napajanie, a "pastu" (lepidlo) taku,ze mala v klude 67C.A stop mala uplne ROVNAKY.

Ked budem mat bios karty co ide taknut na 500@700, budem vediet ci ten overclock tej mojej je v biose alebo v cipe. Ak v cipe tak omrknem blizsie integrace a budem patrat po regulatore napatia a s troskou usilia jej tu voltaz dvihnem. Ak v biose usetrim kupu casu.
Nechci Te podcenovat, ale jak jsi nastavil to napeti? Kdyz se to dela pres ten bios editor, tak se nejdrive musi dat aply changes, jinak se zmeny neprojevi. Kdyz se podivas na ten upraveny bios treba nibitorem tak mas nastaveny napeti takle http://www.paolo.webz.cz/bios14.JPG ?