Citace Původně odeslal snapcase
co si myslis,ze odkial o tej mechanike viem?a o tom softe?ano,tipujes spravne,je to s cdr.cz.lenze ako pisem moc sa do toho nevyznam a ked si precitas tu recenziu,tak zistis,ze tam nie je poriadny zaver.na mna su tie recenzie na cdr moc profi...ako viem si precitat aj ja tabulku,ze je cojaviem tretia najlepsia v paleni dvd,ale chyba mi tam take lama zhrnutie na zaver.
preto prosim o radu aj inde,aby som nekupoval len podla jedneho zdroja(na mna na cdr urobila dobry dojem).lenze mozem sa aj mylit...preto by som rad aj nazor niekoho kto ju pouziva,popripade niekoho kto vie zhodnotit jej vlastnosti...

EDIT:momentalne vlastnim Toshibu SD5272...som s nou spokojny,jedine preco by som rad upgrade su rychlosti,plus pridana hodnota aka Qsuite
aha, pak ti tedy dluzim omluvu, prilis rychle jsem si vyvodil chybny zaver. co se tyce zkusenosti s tou benq mechnou, bohuzel nemohu slouzit, mam jen ten teac. nicmene tva pripominka k prilisne odbornosti recenzi mechanik na cdr mi neprijde zas az tak nezajimava .... mozna by nebylo od veci napsat tyto tve dotazy do diskuse pod tu recenzi (pokud jsi jiz tak neucinil, nekoukal jsem se) , ver mi ze martin a zero to sleduji, pokud budou vedet, odpovi, ale minimalne by ses tam mohl dockat odpovedi od lidi, co jiz mechaniku vlastni