Citace Původně odeslal Janosik
2all : ja neviem ci je to sposobene mojou osobou alebo niecim nadprirodzenym ale este sa mi nestalo aby som v biose nastavil hodnotu povedzme 1.5 v na cpu a ked vojdem do vidiel tak by som ju tam aj videl { co je este pochopitelne } ale mne hodnota nielen ze poriadne klesne povedzme na 1.44 v ale dalej aj stupa aj klesa takze po nejakych 10 hodinach po spusteni pc mam v speedfane taketo intervaly { hranice } voltaze : pri 1.5 v v biose mam vo win hodnoty min = 1.39 v a max rovnu 1.525 v a priemer je vyratany na 1.46 volta takze neviem ci sa mam drzat tychto primernych hodnot alebo maximalnych hodnot za predpokladu najvyssieho bezpecneho napetia do 1.55 v pre dlhodobu prevadzku. No a to este neratam ked jadro zatazim na max t.j. 2*100 percent tak mi ide voltaz okamzite dole z 1.46 na 1.41 - 1.39 volta . Ked je idle ide zase na uroven 1.46-1.49 volta .

PS : mohol by sa k tomuto problemu , vyjadrit aj Eagle ? ide mi o to, ktoru hodnotu z tychto uvedenych, mam vziat ako meritko max. voltaze pre dlhodobu prevadzku ....
Buďto má deska zcela neadekvátní napájecí okruhy nebo tvůj zdroj nezvládá.
Jako horní hranici musíš samozřejmě brát tu nejvyšší hodnotu.