Původně odeslal
Janosik
2all : ja neviem ci je to sposobene mojou osobou alebo niecim nadprirodzenym ale este sa mi nestalo aby som v biose nastavil hodnotu povedzme 1.5 v na cpu a ked vojdem do vidiel tak by som ju tam aj videl { co je este pochopitelne } ale mne hodnota nielen ze poriadne klesne povedzme na 1.44 v ale dalej aj stupa aj klesa takze po nejakych 10 hodinach po spusteni pc mam v speedfane taketo intervaly { hranice } voltaze : pri 1.5 v v biose mam vo win hodnoty min = 1.39 v a max rovnu 1.525 v a priemer je vyratany na 1.46 volta takze neviem ci sa mam drzat tychto primernych hodnot alebo maximalnych hodnot za predpokladu najvyssieho bezpecneho napetia do 1.55 v pre dlhodobu prevadzku. No a to este neratam ked jadro zatazim na max t.j. 2*100 percent tak mi ide voltaz okamzite dole z 1.46 na 1.41 - 1.39 volta . Ked je idle ide zase na uroven 1.46-1.49 volta .
PS : mohol by sa k tomuto problemu , vyjadrit aj Eagle ? ide mi o to, ktoru hodnotu z tychto uvedenych, mam vziat ako meritko max. voltaze pre dlhodobu prevadzku ....