Dobrý postřeh. To je známé už několik měsíců, že HW firewall v nForce 4 poškozuje data. Je to jedna z dalších závažných chyb tohoto čipsetu.
Dobrý postřeh. To je známé už několik měsíců, že HW firewall v nForce 4 poškozuje data. Je to jedna z dalších závažných chyb tohoto čipsetu.
I já jsem si vyzkoušel kalvárii s instalací a následnými pokusy o korektní rozchození nVidia FW. Teď jsem ze starého PC vyndal 4GB disk a šoupl ho do svého PC na pokusy. 1) instaloval jsem nLitem ořezané WinProSE2 o velikosti instalace necelých 260MB 2) a opětovně zkusil nainstalovat NAM s postupem napřed všechny drivery platformy bez IDE + grafiku, poté zadání IP a připojení k internetu a nakonec samostatně setup NAM. Resumé: šlape mi to jako hodinky, což mě překvapilo, protože při předchozích pokusech jsem skončil buď už po samostatné instalaci, i když žadná nekorektnost nebylo indikovaná nebo při samotném spuštění či následném pokusu nastavit profil. PROSTĚ POHÁDKA.Původně odeslal Eagle
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Teď jsem to spustil i na prvním "ostrém" sytému. Opět: NO PROBLEMS AT ALL
Naposledy upravil Gentle Giant; 14.02.2006 v 12:40.
DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 X2 3800+, Leadtek Winfast PX6600GT TDH Extreme version,RAM 2x512MB OCZ Platinum Rev.2 400MHz,SATA Seagate Barracuda 7200.7+ 160GBNCQ,SATA2 Samsung 80GB, DVDRW LG4163B,DVDROM Samsung, case Sunbeamtech Transformer Black, air cooling, PSU Akasa Paxpower Black 460W, BIOS406.
Mel jsem stejny problem (mb: Biostar T-Force4 U), kdyz jsem mel ovladace/NAM stazeny primo ze stranek nvidie. Stahnul jsem si u biostaru z drivers/chipset ten pro mou desku a podle tveho navodu vyextrahoval namsetup.exe. Uz mi to bezi i s Active armor bez problemu, tak snad to vydrzi.![]()
Já se už dřív pokoušel o zprovoznění HW firewallu....bohužel jsem končil u modré smrti. Na co je vůbec ten active armor?
The Cake is a SPY!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)