Ahojte, mám problém s touto deskou, resp. můj šéf je majitelem a moc tomu nerozumí tak se obrátil na mě jakože tomu rozumím víc

a teď v věci:
- nejdřív přišel s tím že nejde zvuk, poradil jsem mu ať přeinstlauje ovladač ke zvukovce, to prý pomohlo ale po cca třetím naběhnutí kompu už se objevuje jen ikona woken a dál se to nikdy nedostane....nejde to ani do nouzovýho režimu.
- zkusil jsem provést opravu Windowsů nahraju tak ovladač na SATA RAID, pak je tam ta volba nové instalace nebo oprava - volím opravu ale skončí to na kontrole HDD a dál už nic.
- vzal jsem PATA HDD, SATA jsem odpojil a nahrál wokna na ten PATA, nainstaloval všecky drivery / RAID, AGP, LAN, ZVK..../ vše funguje, když to vypnu a připojím SATA HDD abych udělal zálohu potřebných dat tak to naběhne na ikonu woken, dvakrát proběhnou takové ty modré čtverečky a konec, vypne se klávesnice a myš, ledka LCD svítí jako že je zapnutý ale obrazovka úplně černá, když znovu odpojím ten SATA a zapnu, všecko normálně běží.
- počítač běží na default, žádný OC..
- sestava:
Asus A7V880 - bios 1010.004
2x256 Kingston hyper X
barton 2500+
leadtek 4200 Ti
SATA HDD Hitachi deskstar 160 GB
PATA HDD Maxtor 20 GB / ten tam je přechodně, nastaven jako master/
DVD-RW Lite-on
zdroj Chieftec 360 W
ještě nějákej TV tuner....
tak kdybyste někdo věděli, nebo měli ideu co jak nastavit nebo změnit prosím SZ nebo sem, moc dík Vendys