Po slabým nárůstu s verzí 7004 jsem zkusil flash originál Hercules BIOSu pro 8500 se 128 MB - na webu píšou, že zvyšuje výkon v rozlišeních 800x600 a 1024x768 a ačkoliv se 128 MB verze časují pomaleji než 64 MB, byl jsem zvědav, jestli se to přece jen na mé FDX nějakým příznivým způsobem neprojeví...BIOS jsem nijak neupravoval, jen jsem pozměnil autoexec.bat, po jehož spuštění se BIOS automaticky přeflashuje - bez úpravy vám oznámí, že karta 8500 se 128 MB nebyla nalezena a flash ukončí.Po flashi jela karta naprosto stabilně na základním nastavení 275/275, ale: nemohl jsem změřit výkon v 3D Marku, jelikož byla potíž s instalací ovladačů.Ovladače se nainstalovaly naoko dobře, ale po restartu vyskočí hláška, že nelze zavést kontrolní panel ATI,jelikož nejsou nainstalovány ovladače gk nebo nepracují korektně.Při pokusu o spuštění jakékoliv 3D aplikace pak vyskočí hláška,že je nutná karta s podporou DX8 .Neměl jsem moc času, takl jsem si s tím nemohl vyhrát - pokud na něco přijdu a bude to k něčemu, dodám poznatky - zatím mám opět zpátky originál pro FDX.