Citace Původně odeslal almanil
Když jsem poprvé vymenoval chladic, tak jsem si rikal mno jde to celkem tezko, ale co, rikal jsem si, ze lepsi nez, aby byl na volno. A kdyz jsem pripevnoval chladic co mam ted tak jsem si zas rikal, jestli nahodou neupadne, proste mi to prijde pro zmenu strasne malo.
K sroubovakum taky jsem si prejel sroubovakem, pres desku a hned jsem si rikal kolik soucastek na te desce naraz vidim. Pro priste si sroubovak asi privazu k ruce, ale z prispevku vypada, ze sroubovak je celkem neskodny .
no, zrovna moc neskodny neni... sroubovak mi znicil uz 2 desky... poprvy kdyz sem sundaval sponu tak sem tlacil tak moc ze sem celou plochou spony sjel hezkejch par milimetru kolem desky a urval par tech malejch (nevim co) a podruhy kdyz mi sroubovak vypadl z ruky a primo do jednoho spoje

EDIT: jinak prodal sem kdysi davno kamaradovi athlon 900 a nedavno sem mu menil desku... nevim co s tim ten prasak delal ale u dvou rohu chybi opravdu 1mm a je to tam takovy zajimave rozpeceny z vrsku jadra uz skoro ani neni citelnej stitek cpu... koukal sem na to jak buk