Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: (I)legalita WinXP?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní Re: (I)legalita WinXP?

co to placas?
    ten image o kterym mluvis sem mel u staryho HP notebooku - po vlozeni CD se objevil nejakej wizard, kterej vsechno udelal, po restartu pak byl kompletni system s par aplikacema a vsemi ovladaci. cislo ze spodu nalepeny bylo, ale nikam se nezadavalo. ale pro ten notebook to bylo urcite legalni

soucasny stav je takovy, ze mam notebook compaq s nalepkou, ale nemam k nemu zadny CD. proto sem zkusil to originalni CD Windows s SP2 OEM dodany k notebooku asus. A to nebyl zadnej image, ale plnohodnotna instalacka windows. moje cislo z notebooku to sezralo a tudiz mam ted na notebooku taky legalni windows

Citace Původně odeslal wong
    co to placas?
    ten image o kterym mluvis sem mel u staryho HP notebooku - po vlozeni CD se objevil nejakej wizard, kterej vsechno udelal, po restartu pak byl kompletni system s par aplikacema a vsemi ovladaci. cislo ze spodu nalepeny bylo, ale nikam se nezadavalo. ale pro ten notebook to bylo urcite legalni

soucasny stav je takovy, ze mam notebook compaq s nalepkou, ale nemam k nemu zadny CD. proto sem zkusil to originalni CD Windows s SP2 OEM dodany k notebooku asus. A to nebyl zadnej image, ale plnohodnotna instalacka windows. moje cislo z notebooku to sezralo a tudiz mam ted na notebooku taky legalni windows
    Tak to se dá vysvětlit jedině tak, že máš kouzelnej NTB kterej umí přetvořit SP2 na SP1, aby se to pak tvářilo jako SP2
    Co se mě zrovna dostane pod pazoury.

mam nutkavy pocit ze tvoje zavery/dojmy su bludy rozlisovanie medzi verziami SP je blbost na entu, ani to na tych nalepkach nebyva uvedene (ja som to dodnes nevidel) + instalaciou vyssieho SP by sa tie wokna potom mali "deaktivovat" co sa samozrejme nestane, realitou teda zostava to co som napisal vyssie ... verzia + "krabicovost" tj. ci to je oem/krabica/corp(multilicencia)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Nebudu čeřit vodu.
    Až někdo napíše zkoušel jsem S.N. XP home (profi) SP1 OEM na XP home (profi) SP2 OEM a šlo to.
    Omluvím se za klamné informace a zeptám se co jsem celý rok a půl dělal špatně , že mě to nešlo.

EDIT: máš pravdu na certifikatu to není uvedený, ale MS má rád přehled o tom co se za (jeho) produkty používá.
    Naposledy upravil Arnold__Rimmer; 01.02.2006 v 08:49.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Citace Původně odeslal Arnold__Rimmer
    Až někdo napíše zkoušel jsem S.N. XP home (profi) SP1 OEM na XP home (profi) SP2 OEM a šlo to.
    a nenapsal sem to tady predtim snad

Tak se všem omlouvám za poskytnutí nepravdivých informací.
    Wong měl pravdu SP1 nebo SP2 je šumák.
    Takže zůstává jen tato podoba.
    XP Prof Corp
    XP home (OEM)
    XP home
    XP profi (OEM)
    XP profi

aspon ze si to priznas ja len upresnim ze OEM == nalepka na PC, s novym PC vacsinou (malo by to tak byt, aj ked to nie je pravda), inak je to "krabica" co je o dost drahsie (ale zase prenosne a neviazane na HW)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Talking Re: (I)legalita WinXP?

David: Keď maš original CD k tomu noteboku tak tam máš aj soft. Wind. a aj CD Reconvery so zalohou systému bez udavania kódu. Aspoň ja to tak mám a mám starší notas ako ty.
    Intel Pentium4 511 2,8GHz,533MHz,64bit,Sapphire 9550 128MB/128bit,2x256MB/400MHz DDR, MSI 848P NEO 2-V,DVD RW NEC 3540, Fortron 350W, Freezer7Pro,

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

NTB byl od druhýho majitele a mám to bohužel bez CD, to říkám na rovinu... Nedostal jsem k tomu ani recovery tools, ani instalačku WXP...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rozdil mezi ovladacema WinXP a WinXP 64 bit ?
    Založil jasanec v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.12.2005, 19:31
  2. legalni CD WinXP SP1 + CD SP2 ?= Legalni CD WinXP SP2
    Založil Camillek v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.11.2005, 19:14
  3. CD key z WinXP Home na WinXP Pro.
    Založil Smith v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.09.2004, 00:01
  4. Zajimava vec s WinXP a flsh BIOSu