Výsledky 1 až 25 z 50

Téma: Taktovani asus 6600

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Taktovani asus 6600

Citace Původně odeslal shortybox
    Na default mam nejakých 3500 bodů. Když to taktnu na nějakých 450/630 tak mi to třeba ve F.E.A.R. zachvilku hodí artefakty a celý komp tak trochu zpomalený,na default mi to přišlo lepší!!! Nevím jestli to nemůže být chlazením nebo tak něco, ale co jsem četl jinde tak s Asusem žeprý nikdo neměl problém ať už s chlazením nebo taktem. Na takty 500/700 to jede jiným borcům v klidu.Že by špatný kousek?!
    Tohle mi pripomina problem ASUSackych FX karet pokud se pouzily ovladace vyssi nez 56.72 a krom jadra se pretaktovaly i pameti, tak vykon se snizil asi na 30% puvodniho. Ale tohle je jak koukam 6600ka, tak se mi to zda divny, ze by to bylo timhle. Me treba 3Dmark01 jede plynule, ale ted co mam nove nainstalovany system tak 3Dmark03 se behem testu divne skube. Wings of Fury v pohode, ale od Battle of Proxycon se to skube pekne. Jake tam mas nahozene ForceWare? Koukal si pres rivatuner, esi ti dobre prepina frekvence 2D/3D? Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Tohle mi pripomina problem ASUSackych FX karet pokud se pouzily ovladace vyssi nez 56.72 a krom jadra se pretaktovaly i pameti, tak vykon se snizil asi na 30% puvodniho. Ale tohle je jak koukam 6600ka, tak se mi to zda divny, ze by to bylo timhle. Me treba 3Dmark01 jede plynule, ale ted co mam nove nainstalovany system tak 3Dmark03 se behem testu divne skube. Wings of Fury v pohode, ale od Battle of Proxycon se to skube pekne. Jake tam mas nahozene ForceWare? Koukal si pres rivatuner, esi ti dobre prepina frekvence 2D/3D? Nak
    Tak v 3Dmarku semě to seká taky v tom Battle of Proxycon. Jinak mám ovladače 81.94. Nevím jak se to pozná jestli dobře přepíná frekvence z2d/3d. O víkendu zkusím nainstalovat nové ovladače na čipset a uvidím jestli se něco změní!

Poznas to tak ze si spustis Rivatuner a zapnes sledovani graf kde se ti sleduje frekvence atd. , nechas to bezet na plose a zapnes hru nebo 3dmark...pak jak skoncis tak si prohlidnes graf a uvidis... Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Citace Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
    Poznas to tak ze si spustis Rivatuner a zapnes sledovani graf kde se ti sleduje frekvence atd. , nechas to bezet na plose a zapnes hru nebo 3dmark...pak jak skoncis tak si prohlidnes graf a uvidis... Nak
    Tak přepínáním z 2d/3d to není.Nevím,ale je to opravdu trochu divné.Teď sem dělal test v3dmarku a na default frekvence 4737bodů, při 440/640 to dalo 3745 bodů!!!!!!!!!!!!!!!! Už opravdu nevím co s tým mám dělat!PORAĎTE!!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASUS K8N a taktování pamětí ?
    Založil tichoschlapek v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 28.11.2006, 14:34
  2. ASUS 6600 EXTREME TOP PCI-E Prvni dojmy
    Založil nex v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 31.08.2005, 21:54
  3. nekompaktibilna MSI k7n2 delta L s ASUS 6600 nongt
    Založil Jararak v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4