Zdravim v sobotu jsem koupil tuto desku, uplně novou. Takže poskládal jsem zapojil co se dalo fajn zmáčknu zapínání a..... nic. Zkusim podruhé opět nic asi na po 5x té se zapla po vteřině vypla. Zkusil jsem znova a deska se rozeběhla a cukavě se zapínala a vypínala, okamžitě jsem vypínal přes vypínač na zdroji. Podobně se chovala jedna odpálená deska co jsem měl doma. No začal jsem se radovat z reklamace i když na CC slyšim samou chválu Pak jsem musel odjet, vrátil jsem se pozdě večer a šel spát. Druhý den další zkouška ani nevim proč a k mému překvapení deska naběhla. Až po post a zátuh ani do biosu sem se nedostal, reset dostal sem se do biosu hura nastavil co se dalo zhořšil časování pamětí, přidal jim napětí a asi na pátý pokus ( několik bsod ) instalace win. Od té doby se deska tváří funkčně. Zatim jsem moc netestoval stabilitu každopádně prime hodinu bez chyby. Po tomto incidentu už jen nepravidelně se mění čas v pc. Krom mého pocitu že si deska nerozumí s A-datama. Dá se s tim něco dělat?
Případně reklamovat jen kvůli tomu "že mi nejde čas" tak jak by měl protože to další nemám jak dokázat.
Komponenty 512mb A-data 400 Cl 2.5, 3200+ venice, 420w lc power rev.2
x800gto