Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 84 z 84

Téma: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra)

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    299

Standardní Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra

Citace Původně odeslal Zilla
    @MISKOBOSS
    s novym zdrojem mam i novou snuru, takze jsem ji zapojil, zbyva uz mi jen nekde sehnat UPS. Jinou zasuvku jsem zkousel, stejne jako merit ve vsech zasuvkach napeti, ktere bylo samozrejme naprosto v pohode
    nova nemusi vzdy znamenat nejlepsi
    na tu UPS se teda vykasli, a proste vyzkousej jiny RAM a CPU
    prece se v Jihlave najde nekdo, kdo ti pomuze
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    294

Standardní Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra

Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    nova nemusi vzdy znamenat nejlepsi
    na tu UPS se teda vykasli, a proste vyzkousej jiny RAM a CPU
    prece se v Jihlave najde nekdo, kdo ti pomuze
    u me vdzycky nove znamena krpate (teba ten Tagan). az budu priste neco kupovat asi nekoho pozadam at si to koupi a par mesicu to pouziva. ze to pak odkoupim za plnou cenu. to budu met jistotu ze to bude korektne fungovat
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    375

Citace Původně odeslal tominek
    u me vdzycky nove znamena krpate (teba ten Tagan). az budu priste neco kupovat asi nekoho pozadam at si to koupi a par mesicu to pouziva. ze to pak odkoupim za plnou cenu. to budu met jistotu ze to bude korektne fungovat
    Tuhle nabídku beru okamžitě!!!
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Věk
    43
    Vliv
    294

Citace Původně odeslal Darth Maul
    Tuhle nabídku beru okamžitě!!!

ted zrovna nic kupovat nebudu ale az ano ozvu se ti
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

[B]
    @Tominek
    jasne, zkusil jsem strasne moc ruznych kombinaci, ovsem vzhledem k tomu, ze pro moje pameti neexistuje na netu nejaky ten "guide" a technik na OCZ foru mi nechce poskytnout doporucene nastaveni (asi aby se s tim nemusel patlat, lempl jeden), nebudu mit nikdy jistotu, ze to neni zrovna nejakym cisilkem, ktere jsem zvolil nevhodne
    To jako, že máš paměti OCZ? a mají v této desce asi problémy? Už řtvrtý den prohlížím jednu diskusi za druhou + různé recenze a zatím mi vychází nejlíp právě ta deska co máš ty. Ale píšeš o OCZ pamětech, právě s těmi mám problém na desce v podpise(v jakémkoliv testu/hře mi hází šílený artefakty, ale PC nespadne). A teď tady čtu tohle. Má tady ještě někdo OCZ paměti v DFI LP Ultra desce a jede mu to bez problémů?

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    303

Citace Původně odeslal Don Pablo
    To jako, že máš paměti OCZ? a mají v této desce asi problémy? Už řtvrtý den prohlížím jednu diskusi za druhou + různé recenze a zatím mi vychází nejlíp právě ta deska co máš ty. Ale píšeš o OCZ pamětech, právě s těmi mám problém na desce v podpise(v jakémkoliv testu/hře mi hází šílený artefakty, ale PC nespadne). A teď tady čtu tohle. Má tady ještě někdo OCZ paměti v DFI LP Ultra desce a jede mu to bez problémů?
    Ano, mam pameti OCZ. Nemuzu s urcitosti tvrdit, ze v te desce maji problemy, protoze za a) je pametovy kontroler umisteny na procesoru, takze taky hodne zalezi na tom, jake CPU si poridis a za b) jsem pro svoje pameti nemel optimalni nastaveni. A jestli se s DFI naucis jednu vec, tak to je tohle: pokud nemas odnekud z webu stazeny guide na nastaveni pameti, ktere jeste navic nejsou bud TCCD nebo BH-5, tak to asi bude hodne bolet. Ale samozrejme muzes mit stesti jak blazen...

BTW tvoje pameti maji naprosto jine cipy nez ty moje, takze si zkus vygooglit jejich optimalni nastaveni a odsud se muzes odrazit. Jinak vseobecne nemaji OCZka s DFI zadne problemy, takze bud v klidu...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Věk
    43
    Vliv
    294

Ano, mam pameti OCZ. Nemuzu s urcitosti tvrdit, ze v te desce maji problemy, protoze za a) je pametovy kontroler umisteny na procesoru, takze taky hodne zalezi na tom, jake CPU si poridis a za b) jsem pro svoje pameti nemel optimalni nastaveni. A jestli se s DFI naucis jednu vec, tak to je tohle: pokud nemas odnekud z webu stazeny guide na nastaveni pameti, ktere jeste navic nejsou bud TCCD nebo BH-5, tak to asi bude hodne bolet. Ale samozrejme muzes mit stesti jak blazen...

BTW tvoje pameti maji naprosto jine cipy nez ty moje, takze si zkus vygooglit jejich optimalni nastaveni a odsud se muzes odrazit. Jinak vseobecne nemaji OCZka s DFI zadne problemy, takze bud v klidu...
    no vidis ja sem zadny guide nepouzil. proste sem nastavil casovani u vseho na nejhorsi a pak polozku po polozce snizoval. kdyz to nenajelo tak sek zkusil jeste o jednu ci dve snizit (kdyby nahodou) a kdyz nic tak sem to tak nechal. az se projel vsecky polozky nabootoval sem system testnul, bylo to prime stable, vysledky v benchmarkach me taky stacili a hotovka. zlate stare D43

Standardní Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra)

Mám ještě takovej malej skromnej dotaz. Už jsem viděl spoustu biosů, ale vždy jen standartní Award popř. AMI. V těchto Biosech se docela orientuju, ale upozorňuju, nejsem angličtinář!! Bude bios na téhle desce o hodně horší na orientaci a pochopení?

Věk
    43
    Vliv
    294

Standardní Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra)

Citace Původně odeslal Don Pablo
    Mám ještě takovej malej skromnej dotaz. Už jsem viděl spoustu biosů, ale vždy jen standartní Award popř. AMI. V těchto Biosech se docela orientuju, ale upozorňuju, nejsem angličtinář!! Bude bios na téhle desce o hodně horší na orientaci a pochopení?
    na DFI a myslim ze i na Abitu je standartni award BIOS kde jsou pridane nektere features pro ladeni. Abit ma jeste svoje uGuru na monitoring vetronu teplot...
    jinak je to uplne normalni BIOS jen s lepsima moznostma nastaveni

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. oprava biosu na asus a8n sli deluxe flash
    Založil MACAKILLER v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.12.2008, 08:10
  2. DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert nebo DFI LP UT RDX200 CF-DR(ATI)
    Založil M.K. v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 04.11.2005, 22:45
  3. Abit AN8 Fatal1ty, AN8 Ultra nebo DFI LanParty NF4Ultra-D
    Založil bigwolf v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 24.07.2005, 21:35
  4. 6/05 DFI LanParty vs. Abit AN8 Ultra (čím osadit)
    Založil Hanz v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 06.06.2005, 19:25

Pravidla přispívání