Citace Původně odeslal vaskez
Nazdar mam taky problem ,chcem si naistalovat a skusit starsie ovladaca Forceware 52.16 na fx 5700 ultra ddr2,ale pri odinstalovani predchadzajucich ovladacov a precisteny programom driver cleaner profesional naslednom restarte mi pri instalacii ovladacov prebehne istalacia ale vobec sa mi nenainsatluju spominane drivery ako keby som vobec nic neinstaloval.Neviete niekdo co stym.ostatne verzie ovladacov na grafiky mi idu v pohode nainstalovat ale tieto 52.16 ani za nic.za pomoc dakujem
Tak tak, 56.72 jsou pro FX 5xxx optimal, krom nekolika her (jako DOOM3) kde jsem zjistil cim vyssi verze tim lepsi vykon ... pokud mas ASUS FXku tak pro taktovani je nutnost mit 56.72, jinak musis flashovat bios na jineho vyrobce, aby ti fungoval OC karty zaroven s vyssi verzi ForceWare.

Jinak najdi si v adresari C:/windows/inf (je skryty) vsechny oem*.inf a smaz je. Jsou to inf soubory ovladacu, ktere v sobe nezahrnuji samotny windows. Na smazani nvidia ovladacu pouzivam Nasty File Remover - NFR. Pokud mas nForce chipset tak si hlavne nesmaz ovladace pro nej ale jenom pro grafiku Nak