Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Map Network Drive: sluzba neexistuje

Standardní Map Network Drive: sluzba neexistuje

Ahoj,
    mam big problem.Na nasej sieti spravujem jedno FTP cez Sambu pomocou Map Network Drive.Mam ale problem,upravil som svoj legalny Windows XP pomocou utility nLite a zda sa,ze som urobil chybu a to odstranil zo systemu aplikaciu Map Network Drive.Ak kilknem pravym tlaciktom na My Computer a potom na Map Network Drive,nic sa nedeje.Takisto "net use X:\\xxx\xxx" hlasi System error 67.

Jedine,ako sa mi podarilo pripojit je napisat do explorera (nie IE,ten som odstranil tiez,v systeme sa nenachadza) \\xxx\xxx a na chvilu mi ukaze obsah adresara remote disku,ale explorer sa hned automaticky ukonci,zavrie,nechapem preco,nehodi ziadny error.V Opere mi ukaze obsah,ale potom zmrzne.

Co mam robit?Existuje nejaky externy software na mapovanie sietovych diskov?Alebo sa da aplikacia nejak doinstalovat spat?Nerad by som zasa instaloval povodny Windows,tento upraveny je ovela rychlejsi.Dakujem za pomoc
    AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l

Standardní Re: Map Network Drive: sluzba neexistuje

Vyriesene,pls lock

Pridanie funkcie s nLite+reinstall Win
    AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání