Citace Původně odeslal Zilla
Klidne to sem napisu, i kdyz uz ani nedoufam, ze by nekdo vedel co se da delat.
Muj problem je, ze kdyz pretaktuju svuj komp, tak se po urcite dobe VYPNE. Ovsem ne tak, ze by mi spadly Wokna do BSOD, zamrznul, restartoval se nebo neco takoveho, proste se znicehonic vypne, jakobys z nej vytahl napajeci kabel.
Uzasne na tom je to, ze do te chvilky je schopny bez sebemensiho zaskobrtnuti jet treba 6h Prime95 a to kterykoliv z jeho testu, OCCT test,
3DMark, proste co te napadne.
Ve svem zoufalstvi jsem uz zkousel vymenit desku za jiny kus, koupil jsem si novy zdroj Tagan EasyCon 530W, hral si se vsemi moznymi i nemoznymi timingy a dividery u pameti, zkusil jsem asi 4 BIOSy a proste nic nepomaha.
Komp pretaktuju, on jede skvele treba 5 hodin v zatezi a kdyz uz zacinam doufat, tak se najednou bez varovani vypne. Nemusim asi dodavat, ze vsechny teploty mam fakt v pohode a zdroj drzi napeti naprosto bez problemu na vsech vetvich...

Jestli nekdo bude vedet co s tim, osobne se mu prijedu az k zemi poklonit...
to je opravdu podivne. mne se stavalo PRESNE TO STEJNE s KRA2+ + AXP nez sem upgradoval. bezel mi 16 hodin Prime (z UBCD). nebo celou noc loop v 3dm05 a drzelo to. sedl sem k tomu zapl Word nebo Explorer a za 5min az 1hodinu se proste vypnul. jsem presvedcen ze to delal zdroj (Chill 400W). pak sem mel moznost upgradeovat a mam po problemu. predpokladam ze s lidma co maji stejny problem ste zjistovali spolecne komponenty...
ses si teda ted 100% jisty ze to dela prave MoBo?