Výsledky 1 až 25 z 822

Téma: [OLD] Jakou DVD±RW vypalovačku?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: [OLD] Jakou DVD±RW vypalovačku?

Citace Původně odeslal Pret
    Co poviete na LG M4167B? Je dobra?
    Z cdr.cz jsem se dozvedel, ze kdyz smazes DVD-RW a pak na neho opetovne neco smahnes, tak se to medium da precist jen na vyplavovacce, na ktere jsi to palil, cili docela velkej BUG..
    CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT

Citace Původně odeslal CODE
    Z cdr.cz jsem se dozvedel, ze kdyz smazes DVD-RW a pak na neho opetovne neco smahnes, tak se to medium da precist jen na vyplavovacce, na ktere jsi to palil, cili docela velkej BUG..
    Bohužiaľ tento BUG mali aj predchádzajúce modely LG, ale zasa ako smrtelnú nevýhodu by som v tom nevidel. Skôr sa mi zdá, že je o niečo málo hlučnejšia ako 4160 a 4163. Myslel som, že to bude zrovna len ten môj kus, ale pred nedávnom si ju zadovážil aj kamarát a mierne zvýšená hlučnosť je aj u neho.
    Dajako sa s tým neviem zmieriť, tak ide do druhého compu a chcel by som si zadovážiť 4166, len zrovna zmizli zo skladov v blízkom okolí.>:{ Tak neviem, či čakať na jej naskladnenie, alebo ísť do inej. Aká by ju mohla (okrem NECu) nahradiť?

Junior Member
    Vliv
    0

A co pioneer dvr-110? Ten se mi zdal celkem good.

Cool Re: [OLD] Jakou DVD±RW vypalovačku?

Citace Původně odeslal jihad
    A co pioneer dvr-110? Ten se mi zdal celkem good.
    Nevypada spatne jen nema lightscribe =-O, porad premejslim, jestli mam jit do mechaniky s LS nebo ne
    CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT

nedavno jsem mel NEC 4550 a celkem me zklamalo cteni hur vypalenych medii. to co mi precte ASUS 616 a lite-on 1693s uplne v klidku, bylo pro nec neprekousnutelny problem...

no ja muzu doporucit TEAC 516E.

Member Avatar uživatele snapcase
    Věk
    44
    Vliv
    256

moc vo vypalovackach nevyznam a preto by som sa rad spytal na nazor na Benq DW1655.
    popripade nejaku alternativu.potrebujem kvalitne palenie lacnejsich DVD a aby precitala skoro vsetko(cd-rw,dvd-rw,cd-r).plus aby mala nejaku pridanu hodnotu ako soft k tomu Benqu(Qsuite)
    AMD Athlon64 3000+@2500MHz;ArcticCooling Freezer64
    MSI K8N NeoPlatinum;2x512MB A-DATA Vitesta500MHz@417MHz(2,5-3-3-6-1T)
    MSI NX6800TD128 w/AC Silencer5@16/6(420/820);HDD WD Caviar 120GB SATA;FDD Teac
    DVD-RW Toshiba R5272;ENERMAX EG485P/AX(G);17"CRT Dell D1025HE;TT SmartCaseFan II

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání