Takze tady je domovska sajtna MOJI desky:
Kód:
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=99&MODEL=MS-6330
Tady je i primo CPU support na te sajtne:
Kód:
http://www.msi.com.tw/program/support/cpu_support/cpu/spt_cpu_detail.php?UID=99%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20&NAME=MS-6330%20Ver1.0C
Kde pisu v tabulce ty CPU Duron 1.2G 12x100 OK! hmmm !!
I jsem se ted dival do BIOSU (mam nejnovejsi v3.5)
a tam je VCORE SELECT (mohu dat od 1.300V......az do 1.800V to jde)
a nasobek mohu dat od x7......az do..... x13,5
TEORETICKY BY to tedy tasi melo jííít !! ??
Chtel jsem vedet jestli to je odskoušený jestli nekdo takovou kombinaci ma )

-------------------------------------------------------
Jeste mi nedavno dosly tyto odpovedi od jednoho servisniho technika:
  • Dobrý den
    Na K7T Pro 2 stoprocentně nefungují Durrony s jádrem Appaloosa (značení DHD1300xxxxxxx). Slyšel jsem, že i některé série 1200 mají toto jádro, ale v ruce jsem ještě takový neměl (normálně by měl mít značení D1200xxxxxx). Protože tato deska se již velmi dlouho nevyrábí, neměl jsem ji možnost testovat s ničím rychlejším než D900, ale vím minimálně od dvou zákazníků, že D1200 na této desce provozují (chce to ale mít zdroj alespoň 250W !!!).

a druhej

• Dobrý den
    DHDxxxxx je jádro Appaloosa a tyto procesory stoprocentně bezproblémově nepůjdou na Vaší desce (je na tom přiloženém obrázku) - jádro je na jiné napětí a může dojít k poškození CPU. Procesory Dxxxxx do 1.2GHz včetně na desce půjdou. Pro AMD procesory nad 1GHz je doporučován zdroj min. 300W, s jedním HDD a jednou CD mechanikou by u Durona měl stačit 250W zdroj (ovšem je třeba 250W reálného výkonu, většina levných zdrojů má reálný výkon nižší než štítkový).

Ale i pres tyto nazory je paar chytraku kteriii rikaji nene to nepujde.
Jááá vím to chceš zkusit ale nemám možnost kde bych si pujcil tento procik.
Kamos to mel neco podobnyho a ze strachu radeji koupil staryho ATHLONA Tb.

TAKZE BYCH SE MEL ZAMERIT NA TYP DURONu "D1200xxxxxxxx" jak jsem to pochopil ten tam pojede !!!