Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Zesilovač pro domácí kino

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    266

Standardní Re: Zesilovač pro domácí kino

MK2: Ne, tak tohle opravdu nepotřebuju, potřebuju signál zesílit, né znovu dekódovat.

Caleb: AVR s 5.1 vstupem a 5.1 výstupem jsem právě ještě nikde neviděl, zkus mi poradit víc. A druhá věc je ta, že se mi nechce připlácet za AVR se zbytečtnými věcmi jako dekodéry prostorového zvuku, když je potom stejně vůbec nevyužiju. Právě proto jsem se obrátil sem, jestli existuje nějaké řešení. Nechce se mi věřit, že by neexistovalo...

Edit: PePo: Díky, to je zhruba to, co jsem potřeboval slyšet... Mimochodem ty reprobedny asi nebudou nic slavneho, je to nějaká značka CAT SoundPipes I, výkon satelitů údajně 70W max. (4-8ohm), výkon SW údajně 140W max. (8ohm.). Neslyšel jsem je hrát, jediné co vím, je to, že vypadají celkem hezky. A je pravda, že chci zesilovač, ale když už tak bych bral možná i nějaký lepší (ty reprobedny vyzkouším a pokud nebudou hrát pěkně, koupím jiné), protože myslím si, že i jen samotné zesilovače můžou být HiFi ne? Nevím...
    Naposledy upravil Matio; 24.01.2006 v 10:56.
    AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.

Standardní Re: Zesilovač pro domácí kino

Citace Původně odeslal Matio
    Caleb: AVR s 5.1 vstupem a 5.1 výstupem jsem právě ještě nikde neviděl, zkus mi poradit víc. A druhá věc je ta, že se mi nechce připlácet za AVR se zbytečtnými věcmi jako dekodéry prostorového zvuku, když je potom stejně vůbec nevyužiju. Právě proto jsem se obrátil sem, jestli existuje nějaké řešení. Nechce se mi věřit, že by neexistovalo...
    Ty AVR co 5.1 vstup maji, to nalezite inzeruji i na predni stene pristroje, a samozrejme patri mezi ty drazsi. Co se tyce samostatneho 5.1 zesilovace, neco takoveho se bude schanet asi dost tezko. 6 kanalove samostatne zesilovace existuji, ale opet k tomu bude potrebovat nejakej predzesilovac (kterej a) vetsinou ma ty dekodery a b) tohle reseni vyjde postatne draz).
    Pak urcite existuji 5.1 zesilovace jako periferie k PC, myslim ze jejich vykony a kvalita je ponekud pochybna.
    Takze tak jako tak, AVR s 5.1 vstupem mi vychazi jako nejlepsi reseni.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chladič pro soc.370 i pro soc.A?
    Založil almanil v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 28.08.2004, 17:15
  2. Win2000server: jak doinstalovat klienta pro terminal service
    Založil howard v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 19.07.2004, 11:30
  3. VYMENIK PRO VODNIKA - Domaci vyroba ?
    Založil Aigor v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 24.09.2003, 16:31
  4. BIOS pro A7V333 RUF
    Založil vostik v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.08.2003, 17:12

Pravidla přispívání