Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Prave uzivajici DNS - primary or secondary? (WinXP)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Prave uzivajici DNS - primary or secondary? (WinXP)

To ja vim, ze prvni se pouziva primary a az potom secondary Vlastni DNS taky chapu, premyslel jsem nad tim, ale to mi prijde rozumejsi pouzit nejake na "verejne" na netu.

Ale jde mi o to jak zjistit kterou DNS zrovna pouzivam?? Ja nevim zda jedu z primary ci secondary.. Ano, vim za jakych podminek budu mit tu ci tuhle, ale ping na stroj s DNS service muze byt dobrej, ale DNS je treba vytuhla ci jinak nefunkcni, a tak nezjistim, ze mi DNS jede/nejede z toho stroje.

RE ISP, bohuzel v nasem meste neni moznost vyberu. A ISP ma prave DNS hodne a v tom to je, ze jich ma tolik, ze ani nevi kde mu to bezi a kde ne, potom ti na dohledu reknou jednou tuhle IP a podruhe zase jinou.. nemam naladu to menit podle pocasi, nebo jak to tam vedou.

Ciste teoreticky kdyz pojedu nekde z netu a budu mit odezvy na ten DNS server 40ms, tak to bude o 40ms tam a 40ms zpet =80ms delsi odezva? To je jen muj selskej odhad, zas tak presne do toho nevidim, ale v tomhle pripade by to tedy bylo dost na pikacu
    Naposledy upravil Skodik; 23.01.2006 v 19:05.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání