Citace Původně odeslal quab
Pořídil jsem si Samsung bf 930. Potřeboval jsem panel s co nejmenší odezvou, proto tato volba. Postřehy:
1) 0 vadných pixelů.
2) Odezva skutečně perfetkní. Měl jsem obavy při přechodu z CRTčka, ale úplně zbytečně. Testoval jsem všechny možné hry: Quake 4, Half-Life 2, Serious Sam 2, F.E.A.R., Call of Duty 2, Battlefield 2, Age of Empires 3, NFS:MW a především IL2+FB+PF. Nepozoroval ani nejmenší známku duchů, mazání, nebo něčeho takového. Prostě se tohle LCD chová stejně jako moje staré CRT. Tohle nemá chybu.
3) Barvy. Podle mě výtečné. Neměl jsem možnost porovnat s jinými LCD, ale zdají se mi naprosto skvělé.
4) Pozorovací úhly nejsou silnou stánkou. Dalo by se říci, že jsou dost chabé, ale sedím před monitorem, takže mi tahle věc nijak nevadí.
Skutečně perfektní LCD. Pokud potřebujete něco na hraní, sledování filmů a práci s internetem a dokumenty, můžu jenom doporučit.

To pavsko: Důvod proč jsem vybral tenhle panel s minimální odezvou je jistý značně návykový simulátor . Nemám sice TIR, ale předpokládám že není rychlejší než newiew . Rozhlížení je naprosto OK, žádné mazání rámů, stejně jako průlety na vysokých rychlostech. Jestli máš možnost měnit, neváhej.

mohu skutecne potvrdit!! hraju casto lockon a jsem s odezvou velmy spokojenej s 930bf ale co se tyce meho prechodu z 21crt barvy jsou horsi ale neni to katastrofa---------taky jsem chtel pva p193+ ale odezva na rychly prulety nizko nad zemi absolutne nevyhovovala