Citace Původně odeslal Di_Fuze
Nechci se chlubit, ani ukazovat nejvyšší výsledky, který nemám. Jde mi jen a jen o podělení se s Vámi o moji radost
Dnes sem navštívil kamarada Jaraxe. U něho se na stole válela nějadá sestava, co zrovna skládal. Jen tak sem se zeptal
co že to je. Jako zarputilý intelák mi nevrle odpověděl, že nějaký shit(AMD). Pustil sem se s ním do menší hádky
něco jako že shit je jeho intel.... Pak jsem t něho dostal, že to je 1700+ pro nějakýho dědka. To mi nedalo,
chytl jsem tušení že jde o B0. V BIOSu jsem se ujistil, že je to opravdu Tbred. Teď ale A0 nebo B0 (neměl jsem čas
rozdělávat počítadlo). Deska - JetWay (nevím přesně, ale na krabici jsem zahlídl něco jako JW266B) s NB 266A VIA.
Protože jsem nesměl procík spálit, Vcore zůstalo na default(2,65V), dostal jsem z něj 175x11=!!1925!! efektivně!
Asi celkem stabilně - 3Dmark2001SE test complete - rozuměj z nedostatku času jen 3dmark. Říkal, že procesor je prej
!!!!!!celej stříbrnej!!!!!!!(to slyším poprvé), a je kopenej v T.S. Bohemia Olomouc za 1600 bez DPH. Revizi vám neřeknu - ani jsem
neměl čas zdělat tu obyčejnou D5(titan) co to chladila na 36C. No pozítří tam pojedu znovu, a zjistím zbytek

Mám pozdravovat Hallena a ještě někoho
Pro nějakýho dědka Super hláška. A kdo to vlastně je? Nějak mi to nehraje, že by mě někdo měl pozdravovat a ještě někoho?